2777
2789

من باردارم ۸ماهه ام یه پولی رو گذاشتیم کنار خرج بیمارستانم خصوصی میخوام برم از روز اول مادرشوهرم گیر داد برو دولتی من میترسم با همسرم صحبت کردم حمایتم کرد الان باز مادرشوهرم گیر داده بود پول زایمان زنتو بده داداشت خونه بسازه ما موقع زایمان کمکت میکنیم شوهرم گفت امروز فردا ممکنه زنم زایمان کنه و همچین گاری نمی کنم از اینکه نرفتم جوابشو بدم اعصابم خورده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چقدره 😐

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

ول کن حرص نخور  

حالا اگر هم خصوصی نرفتی باز دلیل نداره کسی پولش را به داداشش بده نهایت برا اینده خودتون نگهش دارید 

اینجور زنها بی شعورن نمیفهمن الان دوتا پسراش دوتا زندگی مستقل دارن و حق نداره حق یکی را له اون یکی بده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

نیازی نیست جواب بدید 

گاهی محل ندادن جواب بهتریه 

زایمان شما مهمتره ،کار خودتون رو بکنید و اصلا وارد بحث و گفتگوی بی‌مورد نشید 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱