2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد شجریان، قربانی، و یکم یاس هستم.🥲

باش بیا ببینم چی تو چنته داری 😂

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ایشششش اتفاقا مرد باید عاشق تر باشه

عاشق تره که، همین که سنگینی رو تحمل میکنه، تلاش میکنه، ابراز عشق و علاقه میکنه، ارادت داره خدمتت خانوم محترمش، یعنی عاشق تره🫡🙋‍♂️🤩

نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد❓

عاشق تره که، همین که سنگینی رو تحمل میکنه، تلاش میکنه، ابراز عشق و علاقه میکنه، ارادت داره خدمتت خان ...

نمیدونم چرا کامنتت منو یاد کسی انداخت ک این روزا دارم براش گریه میکنم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

تاپیک رو دیدم، از اون جهت استعداد ندارم والا🙈🙈

خسته نباشی 😂😏

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

نمیدونم چرا کامنتت منو یاد کسی انداخت ک این روزا دارم براش گریه میکنم

صرفا یه کامنت بود.

امیدوارم این روز ها بگذره و حالتون خیلی خیلی بهتر تر بشه.🙏🍁

نیست در شهر نگاری که دل از ما ببرد❓

صرفا یه کامنت بود.امیدوارم این روز ها بگذره و حالتون خیلی خیلی بهتر تر بشه.🙏🍁

کاش😭💔

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔