2777
2789
عنوان

در مورد مادرشوهر خانم های زرنگ بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر من کار بدی کردی تنها رفتین مادرشوهر جلوی جاریش کوچیک کردی البته انشالله که عمو فکر کنه با اونا وقت نداشتی نیومدی

در مورد فحش هم شوهرت کارش خیلی بد بوده گه گفته و باید تنبیه ش میکردی

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر

وای خیلی بده من هنوز بابام اینجوریه درک میکنم امیدوارم شوهرم نباشه

ما نمیگیم بی احترامی کنن بخدا ما فقط حرفمون اینه حد و مرز بزارن اگه من مقصرم منو دعوا کن ولی اگه مقصر نیستم باز منو مقصر جلوه نده انصاف داشته باش بدون که پدر و مادرن که هستن ولی همسرم جایگاهی داره

از نظر من کار بدی کردی تنها رفتین مادرشوهر جلوی جاریش کوچیک کردی البته انشالله که عمو فکر کنه با اون ...

مادرشوهرم نرفته دیدنشون

همون روز اول که اومدن شوهرم به مادرش گفت

اونم گفت ویروس میارن با خودشون. واسه همون نمیام. البته ممکنه دیرتر بره

اره ولی منم چند بار خواستم عمه ایناشو بگم بیان خونمون حتما باید مادرشوهرم باشه یا تا حالا تنهایی نشد ...

اول اینکه بهت بگم نیازی نیست بخاطره خانواده و فامیل شوهر خودت رو عذاب بدی اوکی؟

ی جوری رفتار کن ک فقط خانواده و فامیل خودت مهمن 

نیازی نیست عمه هاشو دعوت کنی 

نیازی نیست خدمات بدی 

اونقد نادیده بگیرش ک بفهمه هیچ احدش ن مهم نیستن 

در عوض تو خونه اصلا در باره خانواده ش با شوهرت بحث و گفتگو نکن 

۱۲ ساله ازدواج کردم باورت میشه اصلا تو خونه از خواهر و مادرش نمیگم ... ک بوقتش حرفامو تایید میکنه اونقد نگو ک وقتی مادرش چیزی گفت بگه وا زنم ک اینطور نیست

ما نمیگیم بی احترامی کنن بخدا ما فقط حرفمون اینه حد و مرز بزارن اگه من مقصرم منو دعوا کن ولی اگه مقص ...

والا من راضیم که اصلا چیزی نگه بابام البته پدر و مادرش که نیستن ولی خواهراش اونم یکیش خیلی فتنه هست بیشتر ضربه هم به خود بابام میزنه اما بازم پشتشه