2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم تو این گرونی اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 8797 بازدید | 138 پست
نخود کیلویی ۱۵۰ گرون نیست که

مطمئنی ۱۵۰؟ پس چی بود شده بود ۳۰۰ و خورده ای؟ لوبیا چیتی بود؟🤔

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

مطمئنی ۱۵۰؟ پس چی بود شده بود ۳۰۰ و خورده ای؟ لوبیا چیتی بود؟🤔

اره لوبیا چیتی ۳۵۰ هستش 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره لوبیا چیتی ۳۵۰ هستش

😑😑😓 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

متاسفانه اکثر ساکنین تهران که فامیل شهرستانی دارن ( مثل خود من ) این مشکل رو دارن ، حالا ما خدا رو شکر کمبود مالی نداریم ولی خب هم بنده و هم همسرم هر دو شاغل هستیم و یه پسر دبستانی هم داریم.  خداییش تو این وضع نباید مهمون وسط هفته بیاد و شب هم بمونه ولی چند بار تا حالا تو این وضعیت گیر افتادیم ، نمیشه هم کاریش کرد و باید تحمل کنیم 

اگر چرخ کرده داری املت رو با گوشت چرخ کرده درست کن 

گوشت و مرغ اگر نداری 

عدس پلو کو کو هارو برا شاما بزار ک نونی باشه 

یا مرغ میتونی یه تیکه سینه بپزی ریش کنی با پیاز داغ و رب تفت بدی بریزی لا برنج

عدسی

خوراک سبزیجات 

دمتم گرم من باشم راه نمیدم و روز اول ب دوم بکشه اخلاقم زمین تا اسمون فرق میکنه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️