2777
2789
عنوان

پدرم تو سرد خونه است کسی رو نداره براش دعا بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 31 پست
70 سال 😭ولی پشت و‌پناه من بود

۷۰ سال زیاد نیست پدر من ۹۳ سالش بود ۳ ماه میشه فوت کرده عزیز عزیزه چه ۱۰۰ ساله چه ۱۰ ساله چوب خشک باشه اما باشه جاشون خیلی خالی تو اوج بگو و بخند یه آن حس میکنی جای خالیش رو ، سر سفره، دورهمی ، تو هر اتفاق روزمره خاطراتش ظاهر میشه

خدا رحمتشون کنه به شما صبر بده😭😭😭🖤

الا بذکر الله تطمئن القلوب

پدرا ستون خونه ان با هر سن و سالی.من نزدیک به 10ماهه ندارمش.

دروغه محض که خاک سرده ،هرروز دل تنگیا زیادتر میشه.

الان دور وبرتون زیادن و تا ده روز اول اصلا نمیفهمی چی شده،میگن طرف بدنش گرمه نمیفهمه

یهو که همه کم کم میرن و دور و برت خلوت میشه میفهمی چه بلایی سرت اومده....

دیگه خونه میای نیست...

صداش نیست....

عطرش نیست...

دستاش نیست...

برق چشماش نیست...

آخخخ که درم چقد تنگه برا برق چشماش وقتی وارد خونه میشدم و خوشحالیش رو تو چشماش میدیدم.....

آی بابا......

آه از رفتگان بی برگشت....🥺🥺🥺

همه اینا رو با اشک نوشتم😭😭😭😭

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به ۷۰ سال میگی سنش بالا بود؟خدا رحمتشون کنه و جاشون بهشت باشه و خدا به شما هم صبر بده. ۷۰ سن بالایی ...

عمه ام میخنده بیا و ببین 

دلم میخواد مثل سنج اینا رو بهم بکوبم وقتی خنده رو روی لب شون می بینم 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
عمه ام میخنده بیا و ببین دلم میخواد مثل سنج اینا رو بهم بکوبم وقتی خنده رو روی لب شون می بینم

چی بگم والا. پدر و مادرم صد سالشون هم که باشه برای فرزند پدر و مادرن. هفتاد سال که سنی نیس.

پدرا ستون خونه ان با هر سن و سالی.من نزدیک به 10ماهه ندارمش.دروغه محض که خاک سرده ،هرروز دل تنگیا زی ...

😭🖤

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
روحشون شاد باشه عزیزم ، خدا بهتون صبر بده . من هم دیشب هم پریشب هر چی واسه پدره خودم خوندم اسم پدره ...

خدا خیرت بده عزیزم 

خدا پدرتون رو بیا مورد رحمت و آمرزش قرار بده 

امشب شب اول قبر پدرم هست براشون دعا کنید که اسون بشه 🖤😭

خدا خیرت بده عزیزم خدا پدرتون رو بیا مورد رحمت و آمرزش قرار بده امشب شب اول قبر پدرم هست براشون دعا ...

فدات شم ، حتما عزیزم ، شاید باورت نشه ولی بخدا امروزم خیلی بیادش بودم و هر کاری به نیت پدرم کردم اسم پدر شما رو هم اوردم، حالت چطوره ؟ 

فدات شم ، حتما عزیزم ، شاید باورت نشه ولی بخدا امروزم خیلی بیادش بودم و هر کاری به نیت پدرم کردم اسم ...

ممنونم از محبتت عزیز من 

اجرتون با اقا امام حسین 

قفل قفلم 

مغزم قفله هنوز نمیدونم چی شده 

یهو گریه میکنم یهو خنثی میشم 

یهو منتظر بابام میشم 

و....

خودم نمیدونم چ خبره 

چرا اینطوری ام

یا خدا ۷۰ که زیاد نیست 😔روحش،شاد منم ۴۵روزه مادرمواز دست دادم 😪

خدا صبرت بده عزیزم 

متاهلی؟

ممنونم از محبتت عزیز من اجرتون با اقا امام حسین قفل قفلم مغزم قفله هنوز نمیدونم چی شده یهو گریه میکن ...

طبیعیه عزیزم ، من همیشه میگفتم اگر یه مو از سر بابام کم شه میمیرم چه شبهایی که از ترس از دست دادنش تا صبح گریه میکردم ، روزی که فوت کرد و رفتم بیمارستان همه زااااار میزدن همه مردم ما رو نگاه میکردن من فقط نگاه میکردم ، احساس میمردم تمام دنیا اوار شده رو سرم ولی اشکم در نمیومد ، وقتی رفتم سردخونه دیدمش و امدم بیرون از بیمارستان نمیدونی چقدر برام سخخخخخخخخخت بود که ما الان میریم و اون میمونه اونجا ، توی اون سرما . داشتم میمردم ولی گریه ام نمیومد ، منم اذر ماه پارسال پدرمو از دست دادم و چند روز دیگه اولین سالگردشه شاید باورت نشه ولی تازه بعد از چهار ماه  تازه تونستم اونجوری که باید عزاداری کنم ، ولی از اون روزی که اشکم در امد تا همین لحظه که داشتم براش گریه میکردم  ، شبی نیست که زار نزده باشم ، شبها میمیرم و زنده میشم از گریه ، از دلتنگی ، از بی کسی ، اصلا زندگی بدون پدر خییییلی سخته ، اولین مناسبتها ادم و میکشه ، یلدا ، روز پدر ، عید ، دور همی های خونه مادر و خواهربرادرها، .... به نظر من کلا زندگی عوض میشه و یه خلایی که با هیچی پر نمیشه، توی بهترین لحظه ها هم یه غم بزرگ توی دل ادمه که هر لحظه ممکنه بغضت بترکه ، با کوچیکترین حرف کسی ادم خییلی احساس بی کسی میکنه ، ببخش که ناراحتت کردم خیییلی دلم پر بود  ، از خدا برات ارامش و برای پدرت امرزش میخوام ، تا جایی که برات ممکنه قران بخون هم خودت اروم میشی هم واسه پدرت خوبه ، خوابش و ندیدی ؟؟؟؟