2777
2789

سلام دوستان، 

من لتروزول خوردم این ماه، دیروز که رفتم سونو و گفت تخمک آزاد شده من اقدام داشتم، امروز هم مجدد زیر دلم درد داره و ترشح دارم و کیت هم خط دوم پررنگ تر از اولی بود، آیا ممکنه فولی ۱۵ میل که غالب بود امروز هم تخمک ازاد کرده باشه؟ اقدام کنم به نظرتون؟ من می خواستم برای جنسیت پسر اقدام کنم

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
امکان داره

مرسی،

شما می دونی که امشب هم اقدام کنم خوبه یا همون دیشبی کافی بوده؟

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی،شما می دونی که امشب هم اقدام کنم خوبه یا همون دیشبی کافی بوده؟

از فردا شب الان زود قبل شم قهوه بخوره همسرت  

مهم ترینر کار برای افزایش شانس بارداری پسر مصرف قرص اسپریژن و فرتیل آید و منیزیم مرد بخوره با زمان تخمک گذاری نود درصد میشه پسر 

ولی من دیروز که دکتر گفت آزاد کردی اقدام کردم، حالا میگم نکنه یدفعه اون نگیره و اسپرم ایکس بمونه اونوقت این فولی تخمک آزاد کنه و با ایکس لقاح بشه. امروز صبح تا ظهر کیت خیلی پررنگ بود اما شب که گذاشتم منفی شده بود.

شوهرم که ماه‌هاست موتیلیتی بوست و ویتامین ای و کانتیتی بوست و داروهای گیاهی می خوره. 

سلام عزیزم انشالله به خواسته دلت برسی بارداری شدی پسر بود انشالله لطفا من لایک کن بگو چیکار کردی

ان شاءالله. توکل بخدا. شما هم دعا کن

چشم عزیزم حتما

چشمت پرنور عزیزم