2777
2789
عنوان

خدا مرگم بده پدرم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 48 پست
خیلی زشته همه فک میکنن من پدرمو دوست ندارم ولی خودم میدونم ک چقدر روی قلب و مغزم فشاره

خدا رحمتشون کنه و به شما صبر بده 

منم مادرمو نزدیک دوساله از دست دادم انگار خدا صبرشم میده باور کن هنوز به زندکی قبلیم بر نگشتم .ولی به  جای گریه و شیون صلوات و‌نماز و صدقه بیشتر به دردشون می خوره.بعد مرگ هم یک امر حتمی و‌ طبیعی هست من به بک یاعت دیگمم اعتماد ندارم.

عزیرم حالا فامیل و اشنا تو این روزا می بینی حتما از طرف پدرت حلالیت بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحشان شادمنم غروبی داشتم گریه میکردم برا بابام

اره خیلی سخته مخصوصا مجرد باشی و مسئولیت خانواده بیفته رو دوشت من یه جوری هستم خیلی اهل بغل کردن و قربون صدقه نیستم ولی خب خیلی از نظر مالی و دکتر بردن و کارای بیرون به پدرم کمک میکردم خودشم همیشه میگفت الان بقدری دلتنگش هستم دلم میخاد بیاد یه لحظه دستم لمس کنه بعد بمیرم خیلی عذاب میکشم بخاطر نبودنش خدا به امثال من دردی داده ک چارش فقط مرگ خودمون

دارم دیوانه میشم وقتی همه هستن اصلا نمی تونم یه قطره اشک بریزم همسایه مون تو بغلم گریه میکرد اشکم نم ...

اشکال نداره خجالت نکش من چندتا ختم رفتم تو مراسم اصلا بچهای مرحوم گریه زاری نمی‌کردن عادی شده دیگه کسی بد نمیدونه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره خیلی سخته مخصوصا مجرد باشی و مسئولیت خانواده بیفته رو دوشت من یه جوری هستم خیلی اهل بغل کردن و ق ...

شما هم با مادرتون تنها هستید،؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
طبیعیه برا بعضیا اینطوره

چرا؟؟؟

منم اینطوری بودم

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خیلی زشته همه فک میکنن من پدرمو دوست ندارم ولی خودم میدونم ک چقدر روی قلب و مغزم فشاره

هیچکس اینطور فکر نمیکنه عزیزم

خدا پدرتو رحمت کنه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شما هم با مادرتون تنها هستید،؟

نه یه برادر دارم ک فقط میخوره میخوابه و میره سرکار گاهی هم فحش و اذیت اعتیاد هم داره  مادرم افسردگی گرفته خیلی طفلی عذاب میکشه بیشتر خرج خونه و تمام کارا با خودمه خیلی بی کسی سخته پدرم تا بود طفلی دسش تنگ بود ولی تا جاییکه میتونست از نظر کارای بیرون و عاطفی حمایت می‌کرد الان تنهای تنهام .....خدا هیچکسی رو بی پشت پناه نکنه

یکی هم پیدا شد تو تاپیک این بنده خدا مزه پرانی میکنه همه جا همينقدر جوگیر نظر میده دلم‌میخواد دهنش جر بدم‌یکی نیست بهش بگه حرف نزنی نمیگن لالی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

توی این مصیبت به فکر مردمی؟ خدابهت صبر بده

یه جوری نگاه میکنن خجالت میکشم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐