2777
2789
من از اول اينجوری نبودم ولی از بس زندگی بهم خوش گذشته که دارم روز به روز جوون تر میشم😂

جدی ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کنن کوچولو هستی بهتر اینه که از سنت بیشتر بنظر بیایمن قدم کوتاهه زیر ماسک فکر میکنن دبیرستانیم بع ...

چی بگم 

پسرا تو کلاس بیرون مسخره ام میکنن به خدا خیلی ناراحت میشم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

خب بیبی فیسا تو ۸۰ نهایت ۴۰نشون بدن فرایند پیری تو بیبی فیسا دیرتره نسبت به بقیه

ازون حرفهاست هشتاد میشه چهل 

از یه سنی به بعد بیبی و غیر بیبی همه عین هم میشود 

اینجا فقط سلامت مهمه یه پیرزن سرحال و قبراق و یه پیرزن فرتوت

ازون حرفهاست هشتاد میشه چهل از یه سنی به بعد بیبی و غیر بیبی همه عین هم میشود اینجا فقط سلامت مهمه ی ...

خب حتما یه چی می‌دونم که دارم میگم دیگه  وقتی یک دختر بیبی فیس تو ۴۰۵۰ سالگی ۲۰ساله به نظر میاد به نظرت تو ۸۰ توچه رنج سنی به نظر میرسه ؟ 

بیبی فیس واقعی رو دارم میگم نه اینایی که دروغ میگن توهم بیبی فیس بودن رو دارن