2777
2789
عنوان

بعضیا چقد قشنگ بچه تربیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 40 پست
به کسی بی ادبی نمیکنن آداب اجتماعی رعایت میکنن حرف زشت نمیزنن

اها خوبه

خداروشکردخترمنم خیلی مؤدبه هنوزشش سالش نشده همه ازدستش راضین

شوهرخواهرشوهرم میگه همیشه تعریف توروپیش خانوادم میکنن میگم فقط فلانی روش بشه بچه بزرگ وتربیت کنه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر به ژنه تا تربیت. شاید 20 درصد تربیت باشه. اون 80 درصدش بستگی به ژن و خون داره. والله. همیشه و همه جا دیدم گه میگم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ای جانم احسن به شما و همسرتون

فدات عزیزم مرسی😘

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
به خاطر تعداد بچه ها میگید یا به خاطر جنسیت؟

کلا جنسیت پسر گند می‌کنه به ادب و تربیت 

شاید استثنا داشته باشیم یا مثلاً پسر تک فرزند باشه و با ادب باشه 

ولی من زیاد دیدم دخترا با ادب و پسرا بی ادبن

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

توی خونه یه سریع قوانین هست من پسرمو سعی کردم جوری بار بیارم که آزاری برای کسی نداشته باشه نه همه چیز براش فراهمه نه کامل محروم میشه یه سری کلاس هم میبرمش که توی روابط اجتماعیش تاثیر بزاره همیشه یادش دادم با تلاش به چیزی بشه تشویق زیادی هم باعث میشه فکر کنه تو همه چیز عالیه نیاز به تلاش نداره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یعنی چجورین؟ریز رفتارهاشون رو بگو.

بچه هاش قشنگ سلام میدن 

تو سفره جمع کردن کمک میکنن 

لباسای زننده نمیپوشن 

به بزرگشون بی ادبی نمیکنن 

حرف نا ربط نمیزنن 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
خب همین دیگه اونم بچه بود تربیت نداشت باباشم بود هیچی نگفتش با اینکه گلدونو شکست

اون که قطعا نداشته ولی شما هم با اون طرز صحبت تو گروه مودبا نیستین 

بی ادب بودن بقیه به شما مجوز بی ادبی نمیده اگر ذاتا ادم باادبی باشین