2777
2789
عنوان

بعضیا چقد قشنگ بچه تربیت میکنن

630 بازدید | 40 پست

بخدا آدم کیف میکنه 

یه آشنای خانوادگی داریم 

دوتا دختر دارع 

چقد با ادبببببببببب و با تربیت واقعا 

هم بچه هاش هم خودشو شوهرش واقعاااااااا با اصل و نسب و با تربیتن 

اصن نه به کسی ضرر میزنن نه اذیت میکنن، نه مردم آزاری 

چرا بعضیا انقد قشنگ و با تربیت و با اصالتن؟؟؟؟؟

بعضیارم انگار شیر ناپاک خوردن 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبول دارم 

من خواهر خودم همین جوری هست 

هرجا میره پشت سرش از تربیت کردنش میگن 

خودم تا حالا مادر نشدم اما فعععععک نکنم بتونم مث خواهرم باشم 

همیشه به اینکه چقد با نزاکتن فکر میکنم 😂

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

خوب بگو چه طوری هستن چیکار میکنن بچه ها یا خودشون 

یاد بگیریم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اون خانواده کافیه بچه سوم بیارن که پسر باشه 

گند میزنه به کل تربیت و ادبشون 

کل خاندان رو زیر سوال می‌بره 😅😅😂

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

وای دقیقا

یه عده رو ادم میبینه میگه اینا چقدررررر واسه تربیت بچه وقت گذاشتن

بعضی بچه ها کارایی که میکنن دیگه شیطنت بچه گانه نیست وحشی گریه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم