2777
2789

یا چیز دیگ

در صورتی که به نظرم کنکور بهت نظم و دیسیپلین و قوی شدن یاد میده 

قشنگ یه شخصیت برنده ازت میسازه و هر کی این شخصیت رو داشته باشه تو هرررررر کاری موفق میشه 

ولی کسی که اینجوری نباشه قطعا هر کاری بره هم موفق نمیشه پس بحث استعداد نیست 

نتیجه گرفتن تو کنکور بحث تغییر دادنه تغییر شخصیت و عادت ها 

تو بخوای آرایشگر و خیاط ماهری هم بشی باید دیسیپلین داشته باشی شخصیت قوی داشته باشی از ابتدا شروع کنی و کم کم پیشرفت کنی و ناامید نشی وقتی اینارو از کنکور یاد نگرفتی پس هر کار دیگ هم بری یا موفق نمیشی یا اونجا هم آنقدر بهت فشار میاد تا یاد بگیری

البته همه اینا که گفتم واسه رسیدن به بهترین نسخه تو اون کاره ن معمولی بودن!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کنکور ربطی به استعداد ندارع آخه مثلا استعداد کنکور چیه؟

کنکور انسان های پر تلاش از نطر درس خوندن رو جدا میکنه اینا بسته به اراده اشون جدا میشن

نمیتونی بچه هایی ک کنکور میدن رک بگی بی استعدادن

ولی کسی ک قبول نمیشه این نرم و درس خوندن بو نداشته ولی شاید استعداد خیاطی داشته باشه چیز بدی نیس

فکر میکنن پشت کنکوری حسابی درس میخونه و قبول نمیشه برای همین اینجوری میگن دیگه خبر ندارن پشت کنکوری ها یا درس نمیخوننیا اگه میخونن کم یا استباه میخونن

پشت کنکوری چه سالی هستی؟

والا کاش منم کنکور قبول نمیشدم بهم میگفتن برو خیاطی . میرفتم یاد میگرفتم الان تو خونه پول درمیاوردم نه که ۴ سال بخونم اخرم با لیسانس خونه نشین باشم 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

کنکور انسان های پر تلاش از نطر درس خوندن رو جدا میکنه اینا بسته به اراده اشون جدا میشننمیتونی بچه ها ...

خب اراده مگ ذاتی یا استعداده؟ 

همه میتونن داشته باشن یکی این عضله اراده رو قوی می‌کنه یکی ن اونی هم که نمیکنه تو هر کاری بره معمولیه و موفق نمیشه پس

اینکه کنکور میتونه توی شما تغییرات ایجاد کنه واقعا درسته 

به نظر منم کنکور واقعا خیلی وقتا اکثر ادمارو به خودشون میاره مثل یه تلنگر میمونه 

ولی اینکه اگه کنکور نده و یا قبول نشه پس تو هیچ کار دیگه ای هم نمیتونه موفق بشه کاملا اشتباهه 

خیلی ها به درس علاقه ندارن خیلی ها علاقشون و استعدادشون تو چیزای دیگه هست و وقتی واقعا برن دنبال کاری که استعداد و علاقه دارن نمیدونی که چه ادمای موفقی میشن 

کنکور دریچه اییه برای تجلی استعداد 

البته خیاطی و آرایشگری و سایر مشاغل هم سخته و نیاز به علاقه و استعداد و پشتکار داره