2777
2789
عنوان

مصرف آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 18 پست
به نظرم اگه می تونی برو دکتر برات بنویسه. من دکتر که برام می نوشت کنارش هم قرص های دیگه ای رو می دا ...

متاسفانه تا جمعه دکترم نیست این هفته رو باید طاقت بیارم بعد برم پیشش دوباره 

من چندین ساله هر بار این قرص استفاده می کنم با این حال هر وقت می خوام از نو شروع کنم ۴ روز یه چهارم ...

بله موافقم راست میگید دیگه .به نظرتون دوز و بیارم پایین یا همون ۵۰ رو مصرف کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید تاپیک هاتون دیدم 

من چندین سال درگیر گردن درد و کتف درد بودم و هر بار امپول عضله شل کن می زدم تا خوب می شدم 

دیگه آخرش اینجا تاپیک زدم یه نفر بالش طبی بهم پیشنهاد داد رفتم خریدم و واقعا تموم دردهای گردن و کتف و شانه ام تموم شد 

حالا رفتی تو دیجی بالش طبی سما طب پاکان. رو هم بیار و نظرات بخون اگه دوست داشتی اونم بخر  بعد خریدنش واقعا شب ها یه خواب راحت می رم.  

بالش طوری هست زیر گردن پر می کنه و نمی زاره شب ها به گردن موقع خواب فشار بیاد 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببخشید تاپیک هاتون دیدم من چندین سال درگیر گردن درد و کتف درد بودم و هر بار امپول عضله شل کن می زدم ...

عزیزم  رفتم دکتر گفت کلسیم تو تاندونت جمع شده یکماه استراحت کن بعد یکماه دوباره عکس بندازم .الان بهترم خدا رو شکر درد ندارم .خواهش میکنم عزیزم .مرسی از توصیه ات 

عزیزم  رفتم دکتر گفت کلسیم تو تاندونت جمع شده یکماه استراحت کن بعد یکماه دوباره عکس بندازم .الا ...

این عکس نتی رو هم ببین. بالش معمولی خیلی به گردن و کتف فشار میاره.  اگه دیدی بازم دردها رو داشتی بالش طبی بخر 

من اصلا درد چندین ساله ام برطرف شد 

(اصلا فکر می کنم یکی از دلیل بی خوابی و بدخوابی ام همین بالش بد بود)

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.