2777
2789
عنوان

میگن دخترمو بلاگر کنم بخاطر چهرش چون خیلی کیوته

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 120 پست
اسی یه چیزی بگم ناراحت نشی ها چهره دخترت خوشگله ولی بچه های اینستایی کلا تو یه لول دیگه ای خوشگلن اگ ...

ببینید همه تو کامنتا گفتین دخترم معمولیه و انچنان خوشگل نیست

من اینو قبول دارم که از بچه ی من خوشگل ترم هست و دورغ اگه بگم نیست..

اما چیزی که من گفتم این بود که دخترم کیوته ینی بامزس

نگفتم خییییییییییییلی  خوشگله..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر هنوز وارد اینستا نشده ببین چه چیزا به دخترتون میگن؟

هنوز هیچکاری نکردین فقط یه عکس معمولی گذاشتین از دختر خوشگلتون

همه میگن نه به درد بلاگری نمیخوره و معمولیه و فلان و فلان😐😑

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببینید همه تو کامنتا گفتین دخترم معمولیه و انچنان خوشگل نیستمن اینو قبول دارم که از بچه ی من خوشگل ت ...

ببین تو اینستا بودن کیوت بودن تنها کافی نیست باید خیلیییی خوشگل باشی تازه به همون خوشگل هاشم هیت میدن شده مثلا دیدم به به چهره معمولی چندین برابر هیت دادن من خودم باشم به شخصه از این حجم تنفر غیرمنطقی ناراحت میشم گفتم که یه وقت این حس بدو شما تجربه نکنی 🫂

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

استارتر هنوز وارد اینستا نشده ببین چه چیزا به دخترتون میگن؟هنوز هیچکاری نکردین فقط یه عکس معمولی گذا ...

والا دیگه عادت کردیم به این رفتار نی نی سایتی ها

من یه سوال پرسیدم چ جنجالی که راه ننداختن

خداروشکر که دخترم بلاگر نیست 

وگرنه به قول شما چ حرفا که بهش نمیزدن

عکس ندیدم ولی بارو کن من زن‌گنده این دوره از دست همجنسامم در امان‌نیستم اینقدر گرایشات عجق وجق اومده ...

تو این ۳۶ سال عمرم از سه تا خانم دو تا سن بالا یه همسن خودم‌پیشنهاد نا متعارف گرفتم میخوام بهت بگم بدونی تو چه دنیای کثیفی زندگی‌میکنیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین تو اینستا بودن کیوت بودن تنها کافی نیست باید خیلیییی خوشگل باشی تازه به همون خوشگل هاشم هیت مید ...

کلا مردم عجیبی داریم

به بچه هم رحم نمیکنن

حالا گیرم بلاگر باشه زشتم باشه

در هر صورت یه بچه ی پاک و معصومه 

من خودم به شخصه بچه هرچقدم بد باشه چیزی بهش نمیگم چون دلم نمیاد

اما امان از دست  یسری افراد

والا دیگه عادت کردیم به این رفتار نی نی سایتی هامن یه سوال پرسیدم چ جنجالی که راه ننداختنخداروشکر که ...

بله متاسفانه

بعضیا فکر میکنن رک هستن و این خیلی خوبه راحت انتقاد میکنن

ولی به نظر من که این رک بودن نیست پرووییو بی ادبیه واقعا

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

کلا مردم عجیبی داریمبه بچه هم رحم نمیکننحالا گیرم بلاگر باشه زشتم باشهدر هر صورت یه بچه ی پاک و معصو ...

بازم شرمنده من اگر حرفی زدم یا ناراحتتون کردم صرفا از روی دلسوزی بود خودمم جزو همون قشر با چهره معمولی هستم ولی این دختر شما بزرگ بشه در آینده اون همه هیت رو ببینه حالش خیلی بد میشه یکی از دلایل خودکشی خیلی از چهره های معروف کره هم همینه کلا دنیای مجازی همینه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

شما خیلی خانوم منطقی و انقاد پذیر و انسان خوبی هستید این از کامنت هایی که میزارید کاملا مشخصه عزیزم� ...

شما خیلی لطف دارید عزیزم

خب چیکار میشه کرد هرکس نظر خودشو داره

نمیشه با تندی جواب داد  بهرحال سایت عمومی هست و همه نظر خودشونو میدن

شما خیلی لطف دارید عزیزمخب چیکار میشه کرد هرکس نظر خودشو دارهنمیشه با تندی جواب داد بهرحال سایت عمو ...

به هر حال این رفتار فرهنگی نشان از شخصیت و عقل رشدیافته ی شماست 

بازم شرمنده من اگر حرفی زدم یا ناراحتتون کردم صرفا از روی دلسوزی بود خودمم جزو همون قشر با چهره معمو ...

نه بابا ناراحت برا چی 

دخترم حتی اگه زشت ترینم باشه برای من نفسه

حالا هرچقدم بقیه بگن معمولی از احساس من نسبت به دخترم ذره ای کم نمیشه..

از شماهم بخاطر راهنمایی و حرفای مثبتتون ممنون🧡

بلاگر بودن قیافه نمیخواد تولید محتوای جنجالی میخواد و حمایت از طرف سلبریتی ها خیلی از بچه ها که بلاگر شدن یه آدم معروف یه کلیپ که یه بچه کار معمولی مثل بقیه بچه‌ها انجام داده رو استوری کرده یا کامنت گذاشته یا باید زندگیشون خیلی خیلی خاص و لاکچری باشه مردم خوششون بیاد من نمیپسندم برای بچه های معصوم این چیزارو که بی رحمانه مورد انتقاد قرار بگیرن دنیای مجازی خیلی کثیفه و پر از بخل و حسادت

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز