2777
2789
عنوان

میگن دخترمو بلاگر کنم بخاطر چهرش چون خیلی کیوته

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 120 پست

دخترته ماشاللع نازه 🌹

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلب مامان

ای جان عزیزم 😍

خدا حفظش کنه

گناه داره بزار با بچگیش کیف کنه از الان درگیر اینستا و فالوور نکنش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اره عزیزممنونم

چشم بد به دور

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نه من فقط مثلا از شیرین کاری های خودش میزارم مجبور به کاریش نمیکنم...مطمئنم بخاطر چهرش خیلیا جذبش می ...

خودتم یه جورایی درگیر میشی حرفا و کامنتاشون  رو خودت و مخصوصا بچه ات اثر میذاره

کم کم خواسته یا نا خواسته ممکنه بخوای ازش که تو کلیپایی که میگیری ازش حرف یا رفتار خاصی انجام بده

دختر منم کوچیک بود همه خوششون میومد..مگه هرکس خوشگل یا بانکمه باید بلاگرش کنیم؟شما بفکر پول خودتی حس ...

به پولش که احتیاجی ندارم عزیز

اگرم پولی باشه جمع میشه برا آینده  و خرجو مخارج خودش

بلاگر شدنش هم نظر مردم بود نه من

فقط پرسیدم پیشنهاد خوبیه یا نه ک همه گفتن نه

کودک کار فقط بچه ای که تو کوچه خیابون دست فروشی می‌کنه نیست،،،،،همین بچه بلاگر ها هم کودک کارن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

امیدوارم عقل داشته باشی و این کارو نکنی

امنیت بچت چی میشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی