2777
2789

شاید باور نکنین ولی از همین در خونه که میزنم بیرون تا برگردم کلی آدم میان نازش میکنن و میرن یا که از دور براش ذوق میکنن

بنظرتون پیج بزنم براش؟

اگه بزنمم اصلا نمیدونم چ طور باید مدیریتش کنم

از اینسنا چیز زیادی نمیدونم

و اینکه محتوا سازی هم بلد نیستم تجربه ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونستی اونم کودک کار محسوب میشه؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من بودم میکردم

چون خودمم عاشق شهرت و بلاگری ام

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

واقعا؟مثلا از چی خوشش نمیاد؟

به هییییییچ وجه!

نون از قِبَل دخترت میخوای بخوری؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

به نظرم دخترت تو این شرایط قرار نده الان فقط زیبایی های مسیر می بینی.  پس فردا دخترت بزرگتر بشه خودش از خودش کلیپ می زاره و هر بار کلی مرد که فقط دنبال ظاهر و خوشی لحظه ای هستن بهش پیام می دن و از راه به درش می کنند و معلوم نیست آینده اش به کجا برسه! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

الان که اینستا محتوا نمیخواد فقط یه باسن پر از عن داشته باشی بسه میشی بلاگر

و یه عده بی مغز هم دنبالت میکنن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤