2777
2789

پشیمونم خیلی من بخدا ادم بدی نیستم بقران خیانتم در حد پیام بوده نه شمارم رو دادم نه ویس ن هیچ فقط چت خیلی پشیمونم خدا سر زندگیم درنیاره خرابش کنه چقدر خرم حاملم نکنه خدا بچمو بگیره

توروقران سرزنش نکنید اشتباه کردم

خاک تو سرم هزاربار توبه کردم باز چت کردم اما الان ب خودم اومدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توبه کردی دیگه تکرار نکنی و همچنین پشیمون هم باشی یعنی با خودت نگی اونموقع حق داشتم خدا میبخشه هیچی هم نمیشه نترس خدا اینجوری نیست 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

چرا هی تکرار میکنی؟

اگر واقعا پشیمونی که مدام تاپیک نمیزنی.

ظاهرا هدفت چیز دیگست 

وگرنه اون تاپیک همه گفتند تکرار نکن ، جار نزن ، خدا بخشنده است.

دیگه دنبال چی هستی که هی تاپیک تکراری میزنی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فکر خودتو درگیر نکن کارت درست نبوده ولی خیانت هم نبوده

😐😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕