2777
2789

ببینید بزارید کامل تعریف کنم

ما بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه زندگی میکنم

ولی چندروز اومدیم شهرمون (بنا به دلایلی و کارهای اداری من باید دوهفته اینجا بمونم تا شوهرم بره سرکار و برگرده که بیاد دنبالم و بریم خونمون)

حالا فردا شوهرم باید بره سرکار و تا چندروز نمیبینمش و خب شما هم جای خواهرم هستید ازم رابطه میخواد شبه آخره......

((( حالا جاریم ببینید جوریه که یک دور با همه دعوا کرده و تقریبا ۹۰ درصد باهاش قطع رابطه هستند و بقیه هم بخاطر پسرشون باهاش سازش میکنند و امشب آخر شب قراره بیان خونه مادرشوهرم اینا ( بخاطر اینکه مشروب خور هستند اخرشب میان و با برادرشوهرم و شوهرش شب نشینی دارن خونه ی مادرشوهرم ولی شب نمیمونن میرن خونه ی خودشون چون توی همین شهر زندگی میکنند)

خلاصه من چندماهه باهاش در ارتباط نیستم و بخاطر فضولیاش قطع رابطه کردم.. حالا امشب بنظرتون برم پیش شوهرم یا نه

( خونه ی پدرم اینا خیلی شلوغه و راحت نیستیم ولی خونه ی مادرشوهرم بزرگتر و خلوت تره )

چیکار کنم؟؟؟

کاربر قدیمی هستم

آخرشب برو ۱۱ ۱۲ به بعد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو محلش نده

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یعنی نرم

برو بابا 

نیاز آدمه دیگه،چرا بد جلوش میدن؟؟دو هفته هم برا رابطه نداشتن کم نیست

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤