2777
2789
عنوان

رفیقم میگه این پسر ارزش اینو نداره ک

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 47 پست

به نظرم دوستت داره ناراحته که تو ارزشتو کم گرفتی چون کسایی که تو رابطه هستن طرف بدی دارن خودشون متوجه نیستن چجور دارن ارزششونو از دست میدن و شما هم گریه ناراحتیت به خاطر احساسی که خرج کردید حق دارید گریه کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزمطرف پارتنرم نیستعشق یه طرفست

عشق یه طرفه اصن درست نیست آدم عذاب میکشه احساس آدم داره خرج کسی میشه که هیچ بازدهی به تو نمیده بشین گریه کن ولی بعدش خودتو جمع کن شاید یه ۶ ماهی سختی بکشی ولی بعدش عاقل میشی حتما نماز بخون خیلیی آرومت میکنه 

عشق یه طرفه اصن درست نیست آدم عذاب میکشه احساس آدم داره خرج کسی میشه که هیچ بازدهی به تو نمیده بشین ...

۶ ماه کمه

باورت میشه؟

یه ۶ ۷ ماهی ندیدمش گفتم فراموشش  میکنم

یه روز یهو تو خیابون دیدمش قلبم انگار از اولش عاشقش شده  بود

نمیدونم خیلی وقته از نماز دورم...

اما تو باز من رو بردی...

۶ ماه کمه باورت میشه؟ یه ۶ ۷ ماهی ندیدمش گفتم فراموشش میکنمیه روز یهو تو خیابون دیدمش قلبم انگار از ...

چون تو خیلی اون فرد بزرگ کردی واقعا احساس آدم حیف حروم بشه هیچ عشقی مثل عشق به خدا نیست آدمی که به سمت خدا میره کم کم برای خودش هم ارزش قائل میشه  این احساسی که تو داری فقط یه توهمه که نمی تونی دل بکنی یه شب بشین تا صبح فکر کن بعدش از خدا کمک به خواه اگه برات بی ارزش نشد 

واقعا عشق کورت کردها میشه بگی چجوری عاشقش شدی

فامیل  دورمون بود

یه مدتی در یه بوتیکی کار میکرد هی رفتم و اومدم بهش حس پیدا کردم

ولی اونموقع نمیدونستم فامیلمه

بعدا که تو فامیل دیدمش و تو دورهمی ها دیدمش فهمیدم که بلههه فامیلمه

اما تو باز من رو بردی...

پسره فامیل دوره خیلی مهربونه میدونم قبلا رل داشته ولی سر به زیره

کسی ک سر به زیره رل داشته!؟ فعک نکنم 

تو رابطه ای ک دختر عاشقتر باشه اینجوری میشه انتها هم نخداره عزیزدلم نمیدونم خودتووسرگرم کن میدونم فراموش نمیشه ولی میتونی کنترل کنی خودتو

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

کسی ک سر به زیره رل داشته!؟ فعک نکنم تو رابطه ای ک دختر عاشقتر باشه اینجوری میشه انتها هم نخداره عزی ...

دقیقا کسی که قبلا رل داشته نمیتونه آدم سر به زیری باشه

مایه پسره داشتیم تو محله مون سرش به کار خودش بود بعدا گندش دراومد که با دختر فلانی بوده