2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امشبم اومده خونمون من گفتم اگه شوهر پولدار بگیرم دیگه نمیرم سرکار من خودم پول اینا دارم فوق لیسانس عمرانم هستم این فردی که آشنا شدم پزشکه و پولدار خودمم اصلا فکرشو نمیکردم پیشنهاد بده الان خواهرم هنگه هی میگه تو خودتو خیلی میبینی  وکلاس میذاری منم خیلی سختی کشیدم کار کردم پولامو جمع کردم و بیمه مو خودم میخام جدا رد کنم از کرایه خونم ولی کلا خواهرم زبونش نیش داره 

امشبم اومده خونمون من گفتم اگه شوهر پولدار بگیرم دیگه نمیرم سرکار من خودم پول اینا دارم فوق لیسانس ع ...

خب حسودیش میشه بهت، حسودی ک شاخ و دم نداره، اتفاقا وقتی اینو میگه باید خییییلی خوشحال بشی چون داره وایبی ک ازت ساطع میشه رو بهت میگه و اینکه خودتو دست بالا بگیری محشره .

ان شاالله اگر ب خیر و صلاحه ، با هم جلو برید و رابطه پایدار و قشنگی رو تجربه کنید 🌺✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

کلا از وقتی در مورد این اقا صحبت کردم و عکس اینا نشونش دادم خواهرم دیگم خیلی خوشحاله ولی این هی میگه چند بار گفت امروزم گفت من گفتم من خودمو نمیگیرم یکم دیگه تنبل شدم ۱۲سال سابقه کار دارم خسته شدم هر صبح تا عصر رفتم سرکار بعدش میخام بچه دار بشم وقتم برا بچه هام باشه تا اون موقع ۴۲سالم شده با ۲۰سال سابقه کار میتونم بازنشست بشم کرایه خونه مم هست وپس انداز بی عرضه نیستم که فکرم الان به پولش باشه در حالی که خیلی دست و دل بازم هست

خب حسودیش میشه بهت، حسودی ک شاخ و دم نداره، اتفاقا وقتی اینو میگه باید خییییلی خوشحال بشی چون داره و ...

ممنون دوست داشتم تو شادیم سهیم باشه دلم میگیره من سختی کشیدم درس و کار باهم تا به اینجا رسیدم 

ممنون دوست داشتم تو شادیم سهیم باشه دلم میگیره من سختی کشیدم درس و کار باهم تا به اینجا رسیدم

وقتی حقیقت رو بپذیری کمتر رنج خواهی کشید .

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊