2777
2789
عنوان

مگه بد دختر مجرد میانسال درآمد نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 83 پست
ربطی نداره اتفاقامن دختری رو میشناسم پدرش از تیلیاردرای تهرانهخونه مجردی داره بهترین ماشین زیرپاشه ت ...

اونم از پارتی بازی پول باباشه. هر چی سنگ و پای لنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عده چون خودشون پولی ندارن و خانواده هاشون حمایت نمیکنن هی شغل شغل میکننخانمی که در رفاه هست حساب ...

واسه استقلالش

که پدر مادرش فوت کردن

یا شوهرش از خونه انداختش بیرون گفت پول نمیدم

عین خیالش نباشه

هیچ شرایطی پایدار نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اونم از پارتی بازی پول باباشه. هر چی سنگ و پای لنگ

تمام مدارکش از دانشگاه شهید بهشتیه

قطعا که پول و شغل پدرش موثر بوده در موفقیتش ولی اینم خیلی راحت مثل خیلی ها میتونست دست رو دست بزاره و فقط پول پدرش رو خرج کنه

ولی تصمیم گرفت بره سمت علم و شخص موفقی در حیطه خودش بشه

در کل بحث من این چیزا نیست منظورم از حرف اون کاربر بود و بابت اون موضوع جوابشون رو دادم

واسه استقلالشکه پدر مادرش فوت کردنیا شوهرش از خونه انداختش بیرون گفت پول نمیدمعین خیالش نباشههیچ شرا ...

با این حقوقها پول یک شب هتل هم درنمیاد شوهر بندازه بیرون. یا یه راهکار درست یاهیچی

کلا کار تو ایران شرایطش سخته . بخور و نمیر . خب همونم نداشته باشیم

بعد کسی که یه پاپاسی نداره دیگه گزینه 'بخور' براش حذف میشه

گزینه 'بمیر' واسش میمونه دور از جون شما

پدر مادر که همیشه زنده نیستن

به وقتش کار نکنی توی ۵۰، ۶۰ سالگی باید از صفر شروع کنی پادویی کسایی رو بکنی که نصف تو سنشونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بته. خیلی هم بده. شما چه ارزش ویژه‌ای داری به صرف دختر بودن که پدر و مادر سر پیری بخوان خرجت رو بدن؟

من حتی برای خانم متأهل هم نمی‌پسندم. 

آدم باید از پس زندگی خودش بربیاد. باز تو ازدواح به نوع دیگه‌ای تقسیم کار اتفاق می‌افته. تو خونهٔ پدر چه کاری مگه می‌کنه آدم؟

والا کی میتونه نداشته باشه انقدر همه مسخره میکنن.والا من درامد دارم خیاطی میکردم همونم مسخره میکردن ...

پسرای مفتخورشونرومثال میزدی. میگفتی دختر که سهله

با این حقوقها پول یک شب هتل هم درنمیاد شوهر بندازه بیرون. یا یه راهکار درست یاهیچی

دیگه داری بزرگنمایی میکنی

هزاران کار هست

یه کاری بکن که پول هتلت در بیاد

حالا فرض کن پول هتل شبیه ۳ هزار تومنه

تو ۲ هزار تومن داری

اگه همون ۲ هزار تومن نداشته باشی که وضعت خیلی خراب تره😂

بته. خیلی هم بده. شما چه ارزش ویژه‌ای داری به صرف دختر بودن که پدر و مادر سر پیری بخوان خرجت رو بدن؟ ...

خب وقتی بچه دار میشی باید تا اخر عمر حامیش باشی. نمیتونی بندازیش دور که . دهه شصتیا شرایط کار پیدا کردن خیلیسخت بود پر جمعیت

دیگه داری بزرگنمایی میکنیهزاران کار هستیه کاری بکن که پول هتلت در بیادحالا فرض کن پول هتل شبیه ۳ هزا ...

آخه شوهر بندازه بیرون با هتل حل نمیشه. کی پول خونه و اجاره داره تنهایی اخه

خب وقتی بچه دار میشی باید تا اخر عمر حامیش باشی. نمیتونی بندازیش دور که . دهه شصتیا شرایط کار پیدا ک ...

عزیزم بچه بزرگ می‌شه. بعد هم حامی بودن به معنی تا آخر عمر صد در صدحمایت کردن نیست. من اگه ببینم بچه‌م انقدر بی‌مسئولیته نسبت به زندگی‌ش دقیقا چون برام مهمه استقلالش، حمایت مالی‌م رو قطع می‌کنم. 

زن میانسال کجا بچه‌ست؟ 

شرایط کار برای همه سخته. اگه آسون بود چرا باید پول می‌دادن؟ بعد هم آدم تو میانسالی باید بتونه از تخصصش پول دربیاره. کار تخصصی هم درآمد بدی نداره. 

مگه مثلا پدرت می‌ره پاش رو می‌ندازه رو پاش و پول می‌گیره؟ برای اون هم سخته.