2777
2789
عنوان

اگر یک نفر شیش تا بچه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 94 پست
۵ قلو زاییدن قبل از اون هم بچه داشتن مرد خانواده بسیار همراهی میکنن قطعا خانوم کمک هم دارن و تا جایی ...

من اصلا تصورشم برام سخته اونام حتما خدا کمکشون کرده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا داده بودم جزو دوستانم بودین.

آها 

نمیدونم عزیزم 

برا منکه پیام تون نیومده 

دوباره بفرستین ❤️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شوهرمن خانوادش پرجمعیته میگه مثلا مامانم منو روز اول برد مدرسه گریه میکردم گفت گریه نکن و رفت چون چن ...

باز خوبه همون مامانش برده 😂😂😂

من شوهرم آبجی ش بردش مدرسه 

ساله بعدم شوهرم داداش کوچکشو برد مدرسه 😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میخواستم ببینم نظر بقیه چیه که اگر در آینده خودمم شرایطش داشتم اینکارو بکنم🤣

سه تا بچه دارم یه دختر یه دوقلو پسر

یکی از دوقلوها رو بردم دکتر اون دوتام بردم اینقدر مردم نگاهم کردن که نگوووو

دیگه مونده بود بیان بخورنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چرا آخه اینطور فک میکنید؟! من زنداییم بنده خدا 6تا داره بچه های بزرگش خیلی مسئولیت پذیرن خودش همیشه ...

خب خداراشکر استثنا هم گیر میاد ولی واقعا هرکسی نمیتون خداییش خخیلی سخت..من الان درش و مشق و امتحان ۳تا یجه رودارم  غذا پختن شستن جارو هزار کار توخونه حمام بهداشت تربیت سخت

باز خوبه همون مامانش برده 😂😂😂من شوهرم آبجی ش بردش مدرسه ساله بعدم شوهرم داداش کوچکشو برد مدرسه 😂 ...

آخه این ابجی هم نداشت که ببردش همه ازش کوچیکتر بودن بزرگا پسر بودن کوچیکا دختر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آها نمیدونم عزیزم برا منکه پیام تون نیومده دوباره بفرستین ❤️

دوباره پیام فرستادم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

اره اینم حرفی هستآدم خودش پیر میشه ولی بچه هاش خوش میگذره بهشون

بستگی به محیط اطرافم داره و فرهنگ اون منطقه 

یه سری جاها عادیه 

بعد مثلا تهران یا کلاشهرا با وجود خونه های آپارتمانی خیلی سخته 

ولی جاهایی که خونه ها حیاط دار بزرگن شرایط بهتره

خب خداراشکر استثنا هم گیر میاد ولی واقعا هرکسی نمیتون خداییش خخیلی سخت..من الان درش و مشق و امتحان ۳ ...

آره عزیزم درست میگی 👌👌👌👌

آخه این ابجی هم نداشت که ببردش همه ازش کوچیکتر بودن بزرگا پسر بودن کوچیکا دختر

آها 😅 

برای خودت آره خوب نبوده چون قطعا دلت می‌خواسته دختر هم داشته باشی ولی برا خودشون خیلی باحاله و خوش م ...

اره اتفاقا منم میگم خودشون یه گروه کامل شدن براهم 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج