2777
2789
چرا ۳۶ ؟؟؟

آخه درد داشتم رفتم بیمارستادن گفتن این دردا به خاطر زایمان نیست.ازمایش گرفتن ازم دیدن پروتئین دفع میکنم .وقتی دکترم اومد از ترس فشارم رفته بود بالا چون ۵ سال هم بود منتظرش بودم اونا هم میترسیدن ریسک کنن.بردنم اتاق عمل.

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی نمونده بود؟😀

چرا دیگه داشت بیات میشد 😆

دیگه نمیومد دیگه. خیلی ناز داشت بچه  . به زور آوردیمش😀

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
میگن مجرای اشک بچه توهفته ۳۸ کامل میشه براهمین میترسم ولی دردم دارم نمیدونم تو۳۸ زایمان کنم یابزارم ...

چند هفته ای 

من سر دخترم ۳۸ و ۳ روز زایمان کردم سزارین

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘
آخه درد داشتم رفتم بیمارستادن گفتن این دردا به خاطر زایمان نیست.ازمایش گرفتن ازم دیدن پروتئین دفع می ...

مشکلی نداشت بچه ؟

تو دستگاه نزاشتن؟

باردار نیستمتیکر یک سالگی پسر قشنگم 😍😘

استارتر کی اینو درباره مجرای اشک گفته؟ 

من بچه اولمو روز آخر هفته ۳۷ اورژانسی ساعت ۹ شب خوابیدم نصف شب درش آوردن که شد روز اول هفته ۳۸

اشکم خوب داشت ولله به موقعش عین ابر بهار گریه می‌کرد 😂😂😂