2777
2789

حدود يك ماهه بچم مريضه خوب ميشه تا ميخام بگم خداروشكر تموم علايمش برميگردن تب سرفه و…دفعه هاي قبلي فك ميكردم از مدرسه ميگيره اين دفعه مدرسه نفرستادمش ولي باز همين ك داروهاش تموم شد علايمش شرو شده حالم خيلي بده خسته شدم كسي مثل من هست؟چه دكتري ببرمش؟ چيكارش كنم بريدم ديگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت ایمونس بده سیستم ایمنیش ضعیف شده

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

شاید الودگی یا ویروس هست وسایل رو ضدعفونی کن 

ملافه ها رو بشور 

توکل به خدا خوب بشه 

صدقه هم بنداز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من بچم يكسالو نيم همين بود تب بالا ٤٠ 

سرفه هاي وحشتناك 

اوف چه روزايي بود چطور زنده موندم 😭

بچم نميتونست دسشويي بره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ببرش متخصص عزیزم وتقویتش هم بکن_حتمابدنش عفونت داره

اخرين بار ك حس ميكردم بهتره دكتر چك كرد گلوش عفونت نداشت ي دكتر ديگه بردم گفت سينوساش عفونت داره دارو داد داروها تموم نشده باز سرفه هاش شرو شد 😭😭😭😭😭😭تا ديشب ك باز تب كرده استامينيفون ميدم ديگه نميدونم چيكار كنم 

شاید الودگی یا ویروس هست وسایل رو ضدعفونی کن ملافه ها رو بشور توکل به خدا خوب بشه صدقه هم بنداز

تورو خدا دعا كن خيلي ناراحتم همين ك خوب ميشه باز روز از نو روزي از نو

٦چرا تا خوب ميشه باز شروع ميشه؟

شاید سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده، یا آلرژی هم می‌تونه باشه

در هر صورت حتماً باید پزشک بررسی کنه

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
دو هفتس فور اور كيدز ميدم واي هيچي اثر نداره ديگه دارم ميميرم

نه باباایمونس مخصوص تقویت سیستم بدن اینوبده 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

تورو خدا دعا كن خيلي ناراحتم همين ك خوب ميشه باز روز از نو روزي از نو

الهی بگردم 

خیلی سخته 

چشم حتما به امید خدا خوب خوب میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

شاید سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده، یا آلرژی هم می‌تونه باشهدر هر صورت حتماً باید پزشک بررسی کنه

ممكنه الرژي باشه خودمم حدس زدم 

فوق تخصص ريه ى اسم و الرژي بردم گفت سينوزيته اصلا به الرژي شك نكرد نميدونم چرا