2777
2789

مامانم پریشب یه مهمونی بودیم 

یک بار از خواستگارم واسه فامیلای بابام تعریف کرد

یه دونه خواستگار دیگه هم دارم که اصلا خوشم نمیاد ازش اونو البته تا حالا ندیدم اصلا خیلی خانواده چیپی هستم

اونم گفت هی گفت هی گفت 

اخر اومدیم خونه به مامانم گفتم با آخرت باشه راجب این چیزای من با اونا حرف میزنی وگرنه دفع بعد ، بعد ضایع میکنم بهت رو بهش برخورد

من اصلا دوست ندارم حرف بزنم

مگه این چیزا پر دادن داره آخه؟

الان اونا فکر میکنن خواستگار ندیده هستم دو تا واسم خواستگار اومده مامانم همه جا رو پر کرد

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

حق داری ولی زیاده روی کردی با ارومی میگفتی بهتر بود

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کزدی نمیدونم چرا بی دلیل میگن احترام بزاریدبابا احترام بزارید که پدر و مادر ما روانمون ساییدن به ...

من واقعا بدم میاد از پز دادن!

اونم در دادن از چیزی که اصلا ارزش نداره پز بدی واسش

سلام خوبی عزیزم ببین نباید به مامان آدم اینجوری بگه باشه اینکه مثلاً حق نداری و یه جوری از بالا به پایین صحبت کنی واقعیتش اینه که اصلاً جالب نیست و خودتو یکم سطح پایین نشون میده همیشه سعی کن با صحبت تو بدترین شرایطم حلش کنی قضیه رو این منطقی بوده که دوست نداشتی به فامیل پدرت راجع بهشون بگی و خب این موضوع به تو مربوط می‌شده و خب اینکه ناراحت باشید اشتباه نیست ولی نحوه گفتنت به مادرت اصلا نباید اون مدلی می‌بود سعی کن خودتو شخصیتتو حفظ کنی اینطوری بالغانه‌تره

حق داری ولی زیاده روی کردی با ارومی میگفتی بهتر بود

بابا هزار بهش گفتم راجب این چیزا حرف نزن

بدتر فکر میکنن دخترت مونده رو دستت تو میخوای به جوری لاپوشانی کنی

با آرامش بیان میکردی میگفتی من دلم میخواد مهمترین تصمیم ام در آرامش کامل بگیرم نه فوکس بقیه رو این موضوع باشه هعی برسند چی شد چی نشد خداشکر مادرم در جریان دوست پسرم بود حتی پدرم ، کلا رفت و آمد خانوادگی داشتیم اما واقعا فامیل دخالت ندادن موقع مراسم عقد دعوت شدند این آرامش باعث شد من خیلی منطقی فکر کنم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

با آرامش بیان میکردی میگفتی من دلم میخواد مهمترین تصمیم ام در آرامش کامل بگیرم نه فوکس بقیه رو این م ...

آخه میگه نمی‌دونم مادر یارو اومد جلو در خونمون نمیدونم چی چی

آخه این چیه میگی مادر من !

هی عمه هام میزدن بهم میگفتن آره راسته آره راسته 

آخه میگه نمی‌دونم مادر یارو اومد جلو در خونمون نمیدونم چی چیآخه این چیه میگی مادر من !هی عمه هام میز ...

من خیلی چراغ خاموش جلو میرم میگم پدر همسرم منو عروسم صدا میزد جز دایی ام کسی نمیدوست هیچ کسی جز خانواده خودم ، از اینکه زندگی ام آدامس دهن مردم بشه واقعا بدم میاد از اول هم حریم داشتم 

کلا محیط کار هم همینم در زندگی شخصی ام همینم خیلی منطقی آروم بیان کن موضوع به مادرت بگو 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر