2777
2789

شده تو خانواده خودتون با یکی از اعضای خانواده احساس راحتی نکنید بخصوص در موضوعات شخصی اگه اون آدم خواهران باشه چ شکلی رفتار میکنید 

بچه ها من تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی 

خواهرم از من بزرگتره 32 سالشه متأهله نمیدونم چرا ناخودآگاه هیچ احساس راحتی باهاش ندارم از اون مدلاس ک ازت ی چی بشنوه ببینه درجا ب شوهرش میگه ک سوژتو بگیرن 

بخاطر همین قضیه من اصلا نمیتونم باهاش در مورد پسر و موضوعات عشقی یا مثلا دانشگاه میرم اتفاقات دانشگاه بیرون یا کلا هر چی رو بهش بگم ی وقتایی خیلی منو اصرار می‌کنه مث این میمونه ک انگار یکی منو مجبور می‌کنه فلان حرف رو ب زبون بیارم نصف نصف پیشش حرف میزنم 

یا ی چی رو می‌خوام براش بگم حس استرس بهم دست میده یا ی چی بهش بگم سواستفاده می‌کنه یا اگه یه زمانی یک بحث خواهرانه کنیم همونا رو تو روم میگه از همونا سوژه تو بحث استفاده می‌کنه 

با خودم میگم چرا آدمای زندگیمون باید طوری باشن که تو یه همچین احساسی داشته باشی 

به نظرتون چ شکلی باید رفتار کرد اصلا چرا خواهرم این شکلی میکنه رفتار من باید چی باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقت کرده باشین توی هر خونواده ای یه نفر خیلیییی با بقیه افراد اون خونواده فرق داره 

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

قضیه شما چیه میگی برام اگه اشکالی نداره خیالت راحت اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه

منم با خواهرم راحت نیستم 

چیزی بفهمه ادا تنگارو درمیاره من عذاب وجدان میگیرم که مامان ندونه 

گگگگگگگ

خورشیدم شده عسلی دور نگات.

با بابام مهم ترین مسایل خونه و شخصی ما رو به همه عالم میگه متاسفانه ضربه های بدی خوردم خیلی بد هنوزم ...

بخدا سر همین موضوعات بحثم میشه با خواهرم بعد مامانم طرف اونو میگیره بیشتر اعصاب من خورد میشه 

بعد اینا میزارن پای اخلاق بدت دیگه نمیگن ما چی کردیم 

باز با مامانم بهترم ولی اصلا زبونم باز نمیشه برای خواهرم بگم اگه بگم استرس میگیره منو

چقدر بد باهاش حرف بزن بگو که دیگه اینطوری نکنه 

باز خوبه شما با مادرت حرف میزنی من مادرم‌ جز فحش و نفرین چیز‌ دیگه ای بلد نیست

یک قطره دروغ، می‌تواند اقیانوسی از اعتماد را از بین ببرد.

یعنی چی مث همین قضیه خواهرا و خبر چینی بازیاشون؟

آره دیگه

معمولا یکی از افراد خونواده از اونا میشه که همیشه حس ریاست میگیره به خودش

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی