2777
2789

کاش به قسمت اعتقاد داشتم 

من برعکس بقیه اگر به قسمت اعتقاد داشته باشم خیالم راحت میشه تلاش هم میکنم

خصوصا قسمت توی ازدواج

همه فکر میکنن ازدواج ازپیش تعیین شده ولی اینجوری نیست

شاید اتفاقاتی بیفته که تصور کنی تقدیر بوده اما اینا همه شانسیه 

اگر از لحاظ عقلی و دینی مذهبی بررسی کنی خدا به ما اختیار داده 

و ما اعمالی که انجام میدیم نتیجش میبینیم

مثلا من انتخاب میکنم با فلانی دوست بشم و باهاش ازدواج کنم

یا انتخاب میکنم برم مهمونیای مختلف اونجا با کسی سنتی آشنا بشم

فقط بعضی چیزا مثل تولد خانواده و...دست خود ادم نیست

والان من خودمو مقصر میدونم که ازدواجم به تاخیر افتاده

اگر سیاست داشتم میتونستم ازدواج خوبی و به موقعی داشته باشم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

شما درست میگید 

منتها همین تاپیک هم قسمت بود که نوشتید 

یعنی خدا میخواست کع بنویسی؟؟ خیر 

خدا بهت اختیار داده که با اراده خودت بنویسی این میشه قسمت 

تقریبا همش درست گفتی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر شما اینکه آدم از عقلش استفاده نکنه و در مورد اون طرفی ک میخواد باهاش ازدواج کنه تحقیق نداشته باشه و سعی نکنه بشناستش و بعدش تو زندگی ب مشکل بربخورن ربطی ب تقدیر و سرنوشت داره؟ الان من یکیو میشناسم وضعیتش همینجوریه و همش میگه اینا کار سرنوشته خدا خواسته اینطور بشه اما من اصلا قبول ندارم و میگم خدا هم راه رو نشونمون داده و هم چاه رو و اجازه داده از عقلمون ب بهترین شکل ممکن استفاده کنیم حالا یکی هست راه رو انتخاب میکنه و زندگی خوبی داره یکی هست اشتباه میکنه میره قشنگ میفته تو چاه... 

🫡"sarbaz"

شما درست میگید منتها همین تاپیک هم قسمت بود که نوشتید یعنی خدا میخواست کع بنویسی؟؟ خیر خدا بهت اختیا ...

بله اختیار داشتن ما تقدیره

و من خودمو مقصر میدونم و سرزنش میکنم چرا بهتر عمل نکردم

میتونستم زندگی خوبی برای خودم بسازم عرضه نداشتم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

منتها اراده خدا در طول اراده ماست.

خدا اراده داده به ما تا با تلاش و کوشش بهترین ازدواج را بکنیم 

یا بهترین شغل انتخاب کنیم این شغل قسمت ما شد 

این ازدواج قسمت ما شد 

این بهم خوردن ازدواج قسمت ما شد 

این بیکاری قسمت ما شد 

چیزی جبری نوشته نشده است برای ما 

والدین اختیاری با هم ازدواج کردن و صاحب فرزند شدن 

ولی فرزند اختیاری به دنیا نیومده جبری اومده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چه جالب من تا حالا فک میکردم تا خدا نخواد هیچی اتفاق نمیوفته

گفتم بعضی چیزا قسمته

مثلا اینکه اختیاد و قدرت انتخاب داشته باشیم کجا بدنیا بیایم و پدر و مادرمون کی باشن قیافمون و....اینا میشه خواست خدا

بله اختیار داشتن ما تقدیرهو من خودمو مقصر میدونم و سرزنش میکنم چرا بهتر عمل نکردممیتونستم زندگی خوبی ...

به گذشته فکر نکن دیگه 

تلاش کن برای آینده 

در کنار تلاش دعا هم کن 

برای ازدواج دعای یستشیر و دعای سیفی صغیر خوبه 

از تلاش غافل نشی

بنظر شما اینکه آدم از عقلش استفاده نکنه و در مورد اون طرفی ک میخواد باهاش ازدواج کنه تحقیق نداشته با ...

منم حرف شما رو میگم من به قسمت توی ازدواج اعتقاد ندارم

فقط ادم با دعا میتونه کمک های خدارو بدست بیاره

مثلا ادمای خوب سرراهت بزاره بازم انتخاب خودمون هست به کی بله بگیم

گفتم بعضی چیزا قسمتهمثلا اینکه اختیاد و قدرت انتخاب داشته باشیم کجا بدنیا بیایم و پدر و مادرمون کی ب ...

آدم میشناسم تو اجتماع فعاله چهره خوبی داره و مسجد میره ....ولی ازدواج قسمتش نیست😆

آرزو

چه جالب من تا حالا فک میکردم تا خدا نخواد هیچی اتفاق نمیوفته

خدا میخواد تا ما با اختیار خودمون رفتار کنیم 

خدا تشریعا میگه رفتار خوب کنید 

ولی ما مثلا گناه میکنیم این گناه ما به خواست تشریعی خدا نبوده 

بلکه تکوینا بوده یعنی همان برگ درختی که مثال میزنن 

آدم میشناسم تو اجتماع فعاله چهره خوبی داره و مسجد میره ....ولی ازدواج قسمتش نیست😆

ازدواج قسمتش نشده 

به گذشته فکر نکن دیگه تلاش کن برای آینده در کنار تلاش دعا هم کن برای ازدواج دعای یستشیر و دعای سیفی ...

میگم عرضه ندارم زرنگ نیستم به اندازه موهای سرم دعا کردم

اما دعا کافی نیست باید خودم کاری میکردم که نتونستم