2777
2789

پزشکی........حداقل کلاس داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر کلاس و این چیزا نمیخوام برم سرکار میخوام پول در بیارم چون دفعه اولمم هست نمیخوام جوری باشه که ...

خوب ساعت کاریش که یکیه .............حقوقشم باید یکی باشه .................نمیدونم من بودم پزشکی رو انتخاب میکردم مگه اون یکی حقوقش بالاتر باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوب ساعت کاریش که یکیه .............حقوقشم باید یکی باشه .................نمیدونم من بودم پزشکی رو ا ...

اره خب فروشگاه حقوقش بالاتره کارش چیدمانه تایم کاریش ۳ تا ۱۱/۳۰ شبه 

ولی تجهیزات پزشکی ۷/۳۰ تا ۱۴/۳۰ بعد از ظهر بهم گفت ۸ هم میتونی بیای 

اره خب فروشگاه حقوقش بالاتره کارش چیدمانه تایم کاریش ۳ تا ۱۱/۳۰ شبه ولی تجهیزات پزشکی ۷/۳۰ تا ۱۴/۳۰ ...

چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسیر کدوم نزدیکتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بودم پزشکی رو انتخاب میکردم

چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسیر کدوم نزدیکتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بودم پزشکی رو انتخاب میکردم

جفتش مسیرش نزدیکه ۲۰ دقیقه راهه منم بار اولمه نمیدونم کدومو برم میترسم ساعت کاریش یهو زیاد باشه وسط کار جا بزنم😂🤦🏻‍♀️

جفتش مسیرش نزدیکه ۲۰ دقیقه راهه منم بار اولمه نمیدونم کدومو برم میترسم ساعت کاریش یهو زیاد باشه وسط ...

پزشکی برو بنظرم

از چه نظر عزیزم؟

دومی بنظرم جالب نیست تو محیط فروشگاه یدفعه دیدی آشناتو دیدی بعدم یجوریه همه به چشم نوکر بهت نگاه میکنن اصلا خوب نیست 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

دومی بنظرم جالب نیست تو محیط فروشگاه یدفعه دیدی آشناتو دیدی بعدم یجوریه همه به چشم نوکر بهت نگاه میک ...

من مشکلی با دیدن آشنا ها ندارم چون به تخمم میگیرمشون 

اگه اینجوریه پس کسایی که تو فروشگاه ها کار میکنن دارن نوکری میکنن از این به بعد کسی نره سرکار بشینن تو خونه