2777
2789
عنوان

شوهرم میگه هی برنج نزار چون

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 28 پست

نون هم یه چیزی بگیرید که زیاد چاقتون نکنه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون خیلی چاق میکنه

خب برنجم همونقدر چاق میکنه دکتر تغذیه به من گفت نون و برنج به یه اندازه چاق میکنه البته اگر روغن برنج خیلی کم بریزی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قبول دارم ولی خب همون هاهم همچین غذای ارزونی نیستن

اره دیگه غذای ارزون باید پوره سیب زمینی و کوکو درست کنی فقط 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب چه عجیبه شوهرت.  مخلفات کنار برنج که گرونتره  حالا برنج هم نپزی  هر چی درست کنی گوشت و مرغ میخواد که  .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آخه ایرانی ها سربه فلک گزاشتن

میدونم واقعا گرونه ولی من واقعا ترجیح میدم نخورم 

نگاه برنج تایلندی قیمت خیلی خوبی داره اما برنجه واقعا مثل پاکستان پلاستیک نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من وبچه ها چاق نیستیم خودش چاق وخب هزینه هم مهمه براش

عه خب بره ورزش کنه یه وعده هم نخوره تا لاغر بشه 😶😑شما چه گناهی کردین

تازه هفته ای چهار بار گفتی به نظرم خیلی خوبه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

لیست غذایی 🍜🍟🥪🥘

نونی 🍞

اشکنه تخم مرغ 

اسفناج آب پختی

اسفناج سرخی با تخم مرغ 

لوبیا گرم

عدسی

عدس بادمجون

قاتق عدس

خوراک لوبیا چشم بلبلی

کشک بادمجون

کله جوش

سوپ

میرزا قاسمی

گوجه بادمجون

کوکو سیب زمینی

کوکو سبزی

کوکو بادمجون

نخوداب

دیزی

اب بنه ( اگه نمیدونید سرچ کنید) 

اب دوغ خیار

سیب زمینی ربی با پیاز داغ

متفرقه 🍟

ماکارونی

سالاد الویه

سالاد ماکارونی

اسنک

پیراشکی

سمبوسه

دلمه کلم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱