2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنید بیبی چک

48 بازدید | 8 پست

من بیبی چک زدم منفی شد همچنانم منفیه مارک روژان..قبلش مارک مدیکور زدم بعد ۳ساعت دیدم انگار ی خط افتاده بود که گفتید خط تبخیره..الان آویشن خوردم شوهرمم کمرمو ماساژ داد پاگذاشت رو کمرم،یکم پایین شکمم گرفتگی حس میکنم و دردهای خفیف،سابقه اینوهم داشتم که بدون درد پریودشم،چیکار کنم که پریود بشم میخام پودرگل محمدی دم بزارم بخورم..دعا کنید پریود بشم بچه کوچیک دارم😭😭

زعفرون غلیظ بخور ته استکان 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداي من 

منم بچم يه سالشه و با اورژانسي باردارم 

گل محمدي خوبه ؟ 

بتام ٣٧ بود ديروز دعا كن بارداري شيميايي يوده باشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خداي من منم بچم يه سالشه و با اورژانسي باردارم گل محمدي خوبه ؟ بتام ٣٧ بود ديروز دعا كن بارداري شيمي ...

عزیزم من باردار نیستم اگه بارداری نخور ممکنه سقطش نکنه و آسیب بزنه بهش متوجهی؟منو باعث گناه نکن الان بتات بالاهم رفته اینچیزا اثر نداره بچه رو داغون میکنه  

عزیزم من باردار نیستم اگه بارداری نخور ممکنه سقطش نکنه و آسیب بزنه بهش متوجهی؟منو باعث گناه نکن الان ...

من بتام ٣٧ هست فردا ميرم ازمايش مجدد

چون دكتر گفت ممكنه داخل لوله باشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من بتام ٣٧ هست فردا ميرم ازمايش مجددچون دكتر گفت ممكنه داخل لوله باشه

خب اول برو دکتر اگه خارج رحمی باشی اینا رو بخوری باعث پارگی لوله بشه خدانکرده