2777
2789
تو اون دنیا ما هم آزمون دادیم و اومدیم این دنیا تا حالا شده از خودت بپرسی چرا من پیامبر یا امام نشدم ...

خب این چیزایی که گفتی صرفاً جنبه معنوی و عرفانی دارن، از نظر علم ثابت نشدن و از لحاظ علمی معتبر نیستن... واسه همین نمی‌تونم بپذیرمش، و خب قصد توهین به عقیده شما رو هم ندارم و واسم محترمه. به هر حال هر کسی عقاید خودش رو داره!

و به نظر من رویا دیدن هم هیچ ربط علمی‌ ای به روح نداره.

اگه خواب از روح میومد، داروها نباید تغییرش می‌دادن، چون دارو فقط روی مغز اثر می‌ذاره، نه روح 😭😭

مثلاً تو بیهوشی مغزمون خاموشه و رویا هم نمی‌بینیم. خب اگر رویا مال روح بود، چرا وقتی بیهوش می‌شیم رویایی نمی‌بینیم؟

و خب قصدم زیر سوال بردن عقیدت نیست و نخواهد بود، صرفاً نظر خودم رو بیان کردم و دلیل اینکه چرا قبول نمی‌کنم عقیدت رو

موفق باشید 💗

از این که هر دومون با هم، خلاف کعبه چرخیدیم :) 🌈🦋

من از بعد علمی بررسی کردم و جوابتونو دادم، شما از بعد مذهبی پس واسه همینه افکارمون به هم نخورد و خب ...

از اولش میدونستم نمیشه کسی رو قانع کرد و شما مثل من فکر نمیکنی و عقایدمون متفاوته ولی بازم سعی کردم

هیچی فقط خواستم بگم که هیچکسو نمیشه قانع کرد

موفق و سلامت باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این چیزایی که گفتی صرفاً جنبه معنوی و عرفانی دارن، از نظر علم ثابت نشدن و از لحاظ علمی معتبر نیست ...

ممنون عزیزم به هرحال منم نظر خودمو گفتم نظر شماهم برای من محترمه اما نمیتونم بپذیرم چون فک میکنم انسان خیلی پیچیده‌تر از اینهاست

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.