2777
2789

از خانواده ی مادریم که متنفرم 

پدرمم باید بسنجم 

خانواده ی مادرم فقطططططط ابرومو میبرن 

دیگه دارم قطع ارتباط میکنم با همه 

شما با فامیلاتون چطورین؟

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم با خانواده مادری قطع ارتباطم با خانواده پدری هم رفت و امد کمی دارم ادم های خوبی هستن با خانواده شوهرم بیشتر از همه اوکیم و رفت و امد داریم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

درصورتی که خانواده مادری بسیاردوست داشتم وباهم چقدخوب بودیم، بخاطریه حسادت ازطرف اوناوبعدش دست به یکی کردن باهمدیگه نیومدن عروسیم قطع ارتباط کردیم فهمیدم دوست داشتن ومحبتها یکطرفه بوده من وخانوادم چقدساده بودیم

درصورتی که خانواده مادری بسیاردوست داشتم وباهم چقدخوب بودیم، بخاطریه حسادت ازطرف اوناوبعدش دست به یک ...

دقیقاااااا منم همین فکرو داشتم الان ازشون متنفر شدم

خانواده شوهرم که بدذات واقعی کاش بااونام میشدقطع رابطه کرد، رفت وامد پررازدروغ وحسادت وتظاهر

خب قطع ارتباط کن

هیچ وقت نمیتونم قطع رابطه با خواهر برادر رو درک کنم حیفه مگه کی رو داریم تو این دنیا

وقتی کلی در حقشون لطف می کنی از شاغل شدن و کار گرفتن براشون و شب و روز تو خونت پلاس هستن ولی یه مشکل برات پیش میاد همه قایم میشن تازه می فهمی کاش تک فرزند بودی چون خواهر برادر الان فقط یه بار رو دوشته که قرار نیس هیچ جا بدردت بخوره

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

درصورتی که خانواده مادری بسیاردوست داشتم وباهم چقدخوب بودیم، بخاطریه حسادت ازطرف اوناوبعدش دست به یک ...

خانواده مادری رو خیلی دیر می شناسی از همه هم بدترن اتفاقا چون  از همه حسود ترن 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃