2777
2789
عنوان

بنظرتون قشنگ ترین حس دنیا چیه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 64 پست
خونتو تمیز کنی یه چایی بریزی بخوری 😍😂

حرفای مامانم🥺😂

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای من اینکه بچه هام غذاشونو خوب و کامل بخورن بهترین حس دنیاست. یه جور سرخوشی بهم دست میده که یه آن میگم چه اتفاق خوبی افتاده؟ بعد یادم میاد این دوتا خوب ناهارشونو خوردن .😂

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

واریز پول 

بدن درد بعد ورزش

رسیدن به هدف

بچه دار شدن 

یکی دوستت داشته باشه و براش‌ مهم باشی برات هر کاری بکنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

به جز عشق قشنگ ترین حس دنبا چیه؟

اون لحظه ای که از جلسه امتحان میای بیرون و ۲۰ گرفتی

اون روزی که خط چشمت خوشگل میشه و کلا میکاپت به چهرت میاد

خواب بعد ورزش

تموم شدن رمان و شروع رمان تازه 

گیتار زدن تو هوای بارونی (امسال تجربش نکردم هنوز🫠)

I'm tired, not from life...just from feeling too much

واریز پول بدن درد بعد ورزشرسیدن به هدفبچه دار شدن یکی دوستت داشته باشه و براش‌ مهم باشی برات هر کاری ...

بدن درد بعد ورزش یا همون نئشگی بعد تمرین منم خیلییی دوستش دارم

واریز پول هم اره خیلیی قشنگه😅اما خرج کردنش برای شاد کردن کسایی که دوستش داری خیلییی قشنگتره✨️

بدن درد بعد ورزش یا همون نئشگی بعد تمرین منم خیلییی دوستش دارمواریز پول هم اره خیلیی قشنگه😅اما خرج ...

آره منم عاشق کادو دادن به دیگرانم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اره اونم خیلیییی قشنگه🫠اما به شرط اینکه هیجوقت شرمنده بچه هات نشی

خدا نکنه کسی شرمنده بچش باشه 

بستگی داره از چه دیدگاهی به شرمندگی نگاه کنی

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه