2777
2789
عنوان

اختلاف سنیم با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 44 پست
دغدغه مردم چ چیزایه مسخره ای یه.انگارشاهکارکردن

وا تو چرا حالا اینقدر سوختی از ازدواج بقیه! از اول این تاپیک همش کامنتای حسادته توئه😶خوب نیست عزیزم خوش قلب باش و برای بقیه خوشی رو آرزو کن

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه لوبیاس؟ ادمه طرف 24 سالگی سن کمی نیس وقتی نمی تونین کمکی کنید حداقل دل کسیو نشکونید کسی مجبورتون ...

چ ربطی داره ۲۴ سن کمیه پسر بچه محسوبه پخته نیست

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

عزیزم ما همین الان نرفتیم زیر یه سقف حداقل ۲ سال نامزدیم بعدم پسرای دوروبر شما تو این سن دست و‌ پا چلفتی بودن همه قرار نیست اینطوری باشن

عزیزم ما همین الان نرفتیم زیر یه سقف حداقل ۲ سال نامزدیم بعدم پسرای دوروبر شما تو این سن دست و‌ پا چلفتی بودن همه قرار نیست اینطوری باشنن

ادمه لوبیا نیس که 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

عزیزم ما همین الان نرفتیم زیر یه سقف حداقل ۲ سال نامزدیم بعدم پسرای دوروبر شما تو این سن دست و‌ پا چ ...

ولش کن خوشبخت بشین🫠💕

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

وا تو چرا حالا اینقدر سوختی از ازدواج بقیه! از اول این تاپیک همش کامنتای حسادته توئه😶خوب نیست عزیزم ...

نسوختم برایه چی بایدبسوزم🤣🤣🤣🤣ب من چ ک شوهرکرد

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

عزیزم ما همین الان نرفتیم زیر یه سقف حداقل ۲ سال نامزدیم بعدم پسرای دوروبر شما تو این سن دست و‌ پا چ ...

بهش اهمیت نده حسوده یه نگاه به تاپیکاش و زندگی سمی که بقول خودش داره بکنی متوجه میشی چرا داره حسادت می‌کنه خودش تا این سن به خواستگار درست و درمون نداشته خانوادشم که مسخره تر از خودش حالا داره عقده هاشو تو تاپیک تو خالی می‌کنه چون زورش میده خودش عروس نشده و تو کوچیکتر از اونی عروس شدی

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بهش اهمیت نده حسوده یه نگاه به تاپیکاش و زندگی سمی که بقول خودش داره بکنی متوجه میشی چرا داره حسادت ...

خدا به دل آدما نگاه میکنه حقیقتا، آرزوی خوشبختی میکنم برای اونم، واقعا عروس شدن تضمین خوشبختی نیست خدا به دلش آرامش بده