2777
2789

بی انگیزم از خودم بدم میاد حتی دوس ندارم تو ایینه نگاه کنم

دوس ندارم دیگه لباس بخرم منی عاشق خرید بودم خیلی وقته چیزی برا خودم نخریدم 

از طرفی از وقتی اینطور شدم چاق شدم

لیسانس دارم چندسالم سرکار میرفتم از سن کم با اینکه دانشجو بودم بازم میرفتم سرکار دو صبح دانشگاه ظهرتا عصر سرکار معلم بودم

ولی الان دوسالی هست بیکارم

خودم نخواستم برم هم پارسال هم امسال بهم درخواست دادن بیا ولی نرفتم

اینگار دیگه نمیتونم حس میکنم زندگیم تموم شده

حس میکنم گند زدم تو زندگی هیچکاری نکردم همش میگم کاش یه رشته ی دیگه میخوندم

برا این نرفتم چون خودم از لحاظ روحی اوکی نیستم شاید نتونم معلم خوبی باشم نمیخوام حقی به گردنم بمونه

دوس ندارم از اتاقم بیرون بیام 

حتی چیز درست حسابیم نمیخورم فقط وزنم میره بالا

کاشکی زودتر بمیرم خسته شدم کاش واقعا تموم بشه

حوصله هیچیو ندارم🙂

💍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته عزیزم 

یه چیزی بگم من ۲۶ سالم بود این حسو داشتم میگفتم برا شرو یه حرفه یا رشته جدید دیره و شروع نکردم الان ک تقریبا ده سال گذشته میگم کاش همون ده سال پیش شرو میکردم و فهمیدم اونموقع دیر نبوده برای شرو 

اولا برو باشگاه لاغر کن .شنا حالشو ببر الان که بیکاری.مسافرت برو چابهار کیش قشم .من شاغلم و به هیچی ...

یه مدت باشگاهو ترک کرده بودم

دو هفته ای هست بزور میرم ولی امیدی به خودم ندارم

💍♥️

عزیزم حالشو ببر بعدا که ازدواج کنی بچه دار بشی فرصت هیچ کاری رو نداری.بخدا .اشتباه نکن

الانم عقدم میدونی از شوهرم راضیم ولی گاهی اوقات میگم اشتباه کردم باز‌میگم بهتراز شوهرم هیچوقت تو زندگیم نمیومد

💍♥️

الانم عقدم میدونی از شوهرم راضیم ولی گاهی اوقات میگم اشتباه کردم باز‌میگم بهتراز شوهرم هیچوقت تو زند ...

ای بابا همه همینن.من سه تا بچه دارم .همون دوران عقد پشیمون بودم.دوستام و همکارام هم همینو میگن .تازه بیشتر که همدیگه رو بشناسی و عیب هاتون برای هم نمایان میشه بیشتر هم میشه.همه همینن.باید شغلت رو ادامه بدی که یه سرگرمی برات باشه.نه اینکه بشینی تو خونه هی خودخوری کنی.

۲۵ سالمه دیگه انگیزه ای ندارم

هنوز خیلی فرصت داری بهترین سن هستی بچه هم که نداری میتونی یه حرفه جدید یاد بگیری درآمد ک داشته باشی و مستقل باشی حالت خوب میشه 

توصیه هام جدی بگسر کاش همسن تو بودم یکس بهم اینارو میگفت 

عزیزم شغل خوبی داری اصلا رهاش نکن.من خودم هربار تصمیم داشتم استعفا بدم مادرم نذاشت و کمک حالم بود الان با این رشد تورم میفهمم و کاملا درک میکنم مادرم چه لطف بزرگی در حقم کرد.وقتی سنت بالا میره تنها دلخوشی آدم شغلش میشه.واینکه توی اون کار خبره شده باشی  خیلی خیلی به آدم اعتماد به نفس میده.