2777
2789
عنوان

چجوری نامزدمون رو راضی کنیم موهاشو بلوند کنه و لیزر برهههه کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3248 بازدید | 115 پست
اگه خودش نخواد اصراری نمیکنم فقط خواستم بدونم چطور بگم شانس قبول کردنش بره بالا

بنظر ام همونجوری که دخترا گفتن مرحله به مرحله بگو اول  از خوییا و مزاياي لبریز بگو بعد بگو خیلی جذاب تر میشی و حرفای لوس و اینا  ۵۰ درصد احتمال داره قبول کنه بعد که لیرزش تموم شد  بحث رنگ بکش وسط 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر ام همونجوری که دخترا گفتن مرحله به مرحله بگو اول از خوییا و مزاياي لبریز بگو بعد بگو خیلی جذاب ...

مرسی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
سلام وقتتون بخیر بهم پیام بدید تا بهتون بگم و راهنمایی تون کنم در زمینه کسب درآمد بالاانشالله مشکلتو ...

مشکلی نداریم شما بفکر سود خودتی نه ما

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بهتره بری پیش مشاور عزیزم

بهتره شما خودت بری تا کمتر چرت و پرت بگی 

هرکی یه سلیقه ای داره اینو بچه هم درک میکنه

از تو بعید بود😐

مگه چیشده 

بهتره شما خودت بری تا کمتر چرت و پرت بگی هرکی یه سلیقه ای داره اینو بچه هم درک میکنه

خوبه خودت داری میگی هرکسی ی سلیقه داره 

شما نمیتونی سلیقه ات رو ب یه آقا تحمیل کنی ک موهاش رو بلوند کن عزیزم 

فکرش کردی ک اصلا چطوری میتونه بره بیرون ؟؟؟؟

اصلا بهش فکر کردی ی آقا نمیتونه موهاش بلوند کنه اونم داخل ایران 🤕✌🏻

بهتره هرچیزی ک یهش میگیم فکر کنیم عزیزم 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

خوب از اول با یه پسر بور ازدواج میکردیمن فکر نمیکردم دختری بور بخوادخودم دو تا بور رد کردم

بور هست تا حدی اما موش مشکیه 

خوبه خودت داری میگی هرکسی ی سلیقه داره شما نمیتونی سلیقه ات رو ب یه آقا تحمیل کنی ک موهاش رو بلوند ک ...

کجا گفتم سلیقمو به کسی تحمیل میکنم گفتم دوست دارم یبار جدی بهش بگم حالا یا رد میکنه یا قبول میکنه 

این که من این مدلی دوست دارم و سلیقمه چه ربط به مشاور داره؟!