2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ست بله برونمو رفت پس داد

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 23 پست
مگه برای بله برون هم شما انتخاب میکنید؟؟؟؟ بله که کارت زشت بودن. خرید عقد و عروسی به انتخاب عروسه. ب ...

بابا من اصلا فکر نمیکردم اینجوری بگه منو نامزدم همین جوری بیرون کار داشتیم من چشمم افتاد به ستا گفتم این مدلم قشنگه 

بعد اون اونارو مجبور کرده برن پسش بدن

ست بله برون چی هست؟سمت ما بله برون رسم نبود ندیدم

سرچ کن ببین قند توری دار و استند خرید و یه چیزای جینگیل بینگیله

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ست بله برون چی هست؟سمت ما بله برون رسم نبود ندیدم

اکثرا رسم ندارن یه جور نشانه و علامت نامزدی ،حتما تمکن مالی خوبی دارن جای انگشتر ست گرفتن 

خیلی درگیر تفاوت رسمها نشید ایران کشور متنوعی هست بافرهنگ های مختلف

اگه ناراحت نشدن یا حرفی بهت نزدن چیزی نگواگه گفتن بگو خب نمیدونستم از قبل انتخاب کرده بودم .و خیلی ه ...

نه چیزی نگفتن مامانش فقط گفته هر جور خودش دوست داره انتخاب کنه مال اونه ولی حس میکنم زشت شد

اکثرا رسم ندارن یه جور نشانه و علامت نامزدی ،حتما تمکن مالی خوبی دارن جای انگشتر ست گرفتن خیلی درگیر ...

شاید

سرچ کردم دیدم چیزای جالبی هستن

قسمت ما که نشد ازدواج کنیم هنوز

ان شالله همه با دل خوش بگیرن لذتشو ببرن

ان شالله قسمت تون بشه و خوشبخت بشید،هیچ وقت ناامید نشید.

اخه ها خیلی ها ازاینجا رسم های جدید یادمیگیرن ووابداع میکنن ،به تجملات ازدواج اضافه میشه (منظورم به استارتر نیست، کلی میگم) ازدواج خیلی ساده هم نه در چارچوب وسع مالی دوطرف خوبه