2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید کارم زشت بود

226 بازدید | 21 پست

من مجردی دو تا کرسی داشتم از اونایی که چوبی قدیمیا زیرش چراغی لامپی زغالی چیزی روشن میکردن بیشتر از سه سال قبل زن فامیلمون(بهم شیرداده خخخ) مجردبودم اومد خونمون گفت کرسی میخوام فلان زن بابامم گفت فلانی یعنی من دوتاداره اونم‌گفت یکیشوبده بهم منم علیرغم میل باطنیم دادم بهش بعدازدواج کردم بزرگه رو آوردم با خودم بزرگو جاداره ولی همش تقو لق شده تو اسباب کشی‌.

میدونستمم خیلی وقته ازش استفاده نمیکنه بعد امروز زنگ‌زدم بهش گفت باشه برات درمیارم منم بهش گفتم هرموقه خواستی دوباره بهت میدم اون یکی تقولق شده گفتم کمرم خیلی سفت میشه قفل میشم فلان از عوارض قطع باشگاهه.

گفت باشه چه‌جوری برات بفرستم کفتم خودم‌با تاکسی میام میبرم میگم ناراحت که نشده حرف بدی که نزدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم چیزی که به کسی میده رو دیگه پس نمیگیره

گفتم بده هرموقه خواستی بهت میدم دوباره این یکی مال خودم بزرگه بعدوسایل روش گذاشتم تو اتاق خواب که در واقع شده انباری

ول کن بابا فدا سرت.خودش باید پس میداد وقتی استفاده نمیکنه

یکی دیگه دارم بنظرت همونو درست کنم با میخ محکمش کنم؟ به اصطلاح داده بودم به خودش خب گفتم هر وقت خواستی میدم بهت دوباره