کاش نداشتم کاش ناپاک بودممن تا حالا تو عمرم با پسر نبودم ، چه برسه که این اتفاق بیفتهمن از ظاهرم پیش ...
خب ظاهرت خوب بوده ک برات خاستگار اومده عزیزمم ،منظورت اندامه؟فک میکنی زشته یا ترنسی چیزی هستی؟!
خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان!
دست هایتان را خواهد گرفت!
گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر.
کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک
روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد.
کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان
میشود وتمام ترس و
کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد.
کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی
شما که من آن شخص را معجزه ای از
،طرف خدا می نامم.
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میدونی چرا زن حق تحصیل،اشتغال، سفر و... رو نداره؟ چون از نظر قانونی وظیفه داره همیشه برای رفع نیاز جنسیه مرد پیشش باشه، که اگه زد بالا، آقا یکی رو داشته باشه که باهاش خودش رو خالی کنه
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...
میدونی چرا زن حق تحصیل،اشتغال، سفر و... رو نداره؟ چون از نظر قانونی وظیفه داره همیشه برای رفع نیاز ج ...
چه حرف بی ربطی
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
الان چ ربطی ب تاپیک اسی داشت ؟یچیزایی یاد گرفتید میخوایید تو ذهن همه بکنید
همین حرف من بیشتر از حرفای شما روی اسی تاثیر میزاره، تازه روی تو هم تاثیر گذاشته😂
متاسفانه حقیقت رو دارم میگم، زن فقط و فقط وظیفه ی تمکین داره
درخواست دوستی قبول نمیشه. وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"... وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"... وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...