2777
2789
عنوان

امروز با نامزدم رفتم لوازم آرایش بخرم😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 35 پست
منظورت مالی هست؟خودشون کارمندن ولی عاطفی آره واقعا بابام هیچوقت نمیره خرید با مامانم

بله هم مالی هم عاطفی هوای مامانت داشته باش،حالا خداروشکر که مادرت کارمنده واز خودش درآمدی داره

ن هیچیلیست میدم دستش اسم برند نوع اون لوازممیره ی چیز دیگه میاره🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣کی میخوان یاد بگیرن خدا میدونه

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هم مالی هم عاطفی هوای مامانت داشته باش،حالا خداروشکر که مادرت کارمنده واز خودش درآمدی داره

آره درست میگین

ولی واقعا محبتایی که باید از طرف همسر آدم دریافت کنه نمیشه با بچه جبران بشن 

مثلا من همیشه میرم با مامانم همه جا ولی خب یه حس دیگه داره اینکه بابام باشه...

خدایا بینهایت شکرت💚💚

🤣🤣🤣🤣🤣🤣کی میخوان یاد بگیرن خدا میدونه

همسرم همیشه میگه منو معاااااف کن

ولی من بازم بهش میسپرم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔