2777
2789
عنوان

این پسرا چطور میخوان بشن بابای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 44 پست
بعد بهشون میگی پرنسس ناراحت میشن

پرنسسسسس

اینا لاتن 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرنسسسسساینا لاتن

لات ؟

لات کوچه خلوت دیگه ؟ النگو بچه لاتامون نشکنه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

همونجور ک الان کار نمیکنن ولی پول خرج دوس دختر و خودشون میکنن از کجا میارن دیگه نمیدونم 

چون اکثرا تو شرکت پتو و پیکنیک کار میکنن😂

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

ببین منم اگه پسر بودم همین کارا رو میکردم. چون همه چی به نفعته دیگه، هیچ مسئولیتی به عهدت نیست و تمام وقتت برای خودته.

من اگه پسر بودم حتی زیر بار ازدواج هم نمی‌رفتم

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

لات ؟لات کوچه خلوت دیگه ؟ النگو بچه لاتامون نشکنه

این حرفا یه وایب زن ستیزانه داره. چون از این تفکر نشئت میگیره که زنها ضعیف و به درد نخورن و هرچیزی که مربوط به اوناست هم نماد ضعیف بودنه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

دخترای خوب عقل دارنچه حرفایی میزنینبعدم هرکسی یه سبک زندگی داره، تیپ طرف مطابق سلیقه شما نیست دلیل ن ...

اگه به حرفام دقت میکردی متوجه میشی که من فقط ظاهرو نگفتم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
این حرفا یه وایب زن ستیزانه داره. چون از این تفکر نشئت میگیره که زنها ضعیف و به درد نخورن و هرچیزی ک ...

نه من اینطور فکر نمیکنم النگو واسه دخترا میتونه نماد ظرافتش باشه ولی طبیعیه که دست یه مرد قرار نیست اینطوری باشه 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

باباش پول تو جیبیشو میده

ما هم تو فامیل همچین مواردی رو داریم و بهشون میگیم نمیخواین یکی بابا صداتون بزنه یا ازدواج کین ؟ معمولا میگن بالای 40 تا 45 سالگی میخوانازدواج کنن و از زندگیشون راضی ان