2777
2789

کوهنوردی و کلا طبیعت گردی 

این که خیالم راحت بشه که همه حیوانات و آدما حالشون خوبه و دارن می‌خندن و تو برابری جنسیتی کامل هستن بدون هیچ ظلمی (: 

وقتی خوراکی مورد علاقمو میخورم 

موقع اومدن باد و طوفان شدید و ترسناک (شاید عجیب باشه ولی من عاشق این هوام) 🥲😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی واقعا خیلیی خوبه خواب ولی به جز اون چی؟🥲

من خیلی هنرا رو یادگرفتم

مثلا کلاس شیرینی پزی رفتم نصفه ولش کردم ارایش رفتم کامل رفتم اما ادامه ندادم خیاطی دارم میرم خیلی دوستش دارم انگار روحم دوباره انرژی میگیره

پس خیاطی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

داستان نوشتن کوه نوردی شعر خوندن داستان خوندن به گیاه ها آب دادن فیلم نگاه کردن فوتبال تماشا کردن والیبال  رقص  موسیقی‌  آشپزی کاردستی  توی عصبانیت هم کاغذ خط خطی کردن و کاغذ پاره کردن   دوباره همین هایی که بالا تر گفتم و اینکه روز های کسالت و بی حالی و کم انرژی بودن و ناراحتی  میرن یه جا که هیچ کس نباشه بالا کوه ی  جیغ میکشم اونقدر جیغ میکشم تا آروم شم  در کل آدم آرومی هستم و خیلی خیلی تخیلی گاهی توی تخیلات هام غم میشم یا سعی میکنم در مورد فرهنگ ها و زبان های  مختلف یاد بگیرم درمورد چیز های مختلف و مثل زمین شناسی روانشناسی و  تاریخ جامعه اقتصاد سیاست فلسفه و....  تحقیق میکنم   اخبار میبینم  اینجوری آروم میشم من حس خوبی بهم دست میده  آدم شاد و شوخی هم هستم 

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘