2777
2789
عنوان

راز عجیب بلک فرایدی

241 بازدید | 17 پست

من از یک سایتی مدتها بود قیمت جنسی رو سرچ میکردم و مردد بودم بخرم یا نخرم

قیمتش سه میلیون هفتصد بود

یک ماه بود تقربا هر روز سرچ میکردم

بعد میگفتم نه نمیخواد اونقدرها هپ لازم نیست و نخریدم

دیروز که دیدم تبایغ بلک فرایدی گذاشته و نوشته از سی تا هفتاد درصد تخفیف روی محصولات 

گفتم برم بخرم 

به خدا قسم دیدم قیمت محصولو زده همون ۳و هفتصد 

فقط یه تغییر جالب گذاشته بود

نوشته بود چهار و دویست و روی چهار و دویست خط کشیده بود و نوشته بود قیمت بعد از تخفیف سه و هفتصد 

مراقب باشید 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

حتی افق کوروش و هایپر فامیلی ام همینه

قیمت روی محصول همونی که مثلا تخفیف گزاشتن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینه دیگه تعجب نداره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آره اکثرا همینطوره ولی نه همشون 

منم یه عطر تو جین وست دیدم شاید دوهفته قبل زده بود ۱۵۰۰ 

بعد بلک فرایدی عطره رو زده بود سه و خورده ای و الان اف ۵۰ درصد گذاشته بود 😁😁😁

این بلک فرایدی تو ایران کلاهبرداری و مضخرفه

ی سری مردم ساده هم پولشون رو میریزن تو جوب

مثلا اومدن ادا آمریکا و کشورای خارجی رو در بیارن🤣😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

در واقع همون سه و هفتصد هست قیمت

همون قیمت قبله

فقط انگار مشتری رو گول بزنه جدیدا یه نوشته اضافه کرده

۴۲۰۰ و خط،کشیده و نوشته ۳و۷۰۰

خب نمیگه کسایی مثل من از قبل قیمتو میدونن

چه قدر زشته کارشون