2777
2789

یه مشکلی تو زندگیم ایجاد شده بهش فکر میکنم روانی میشم به خودکشی فکرمیکنم 

ما یه خانواده با آبرویی هستیم نمیتونم بزارم یه هرزه دوهزاری گند بزنه به آبرومون😭😭😭😭

تنها جایی که میتونم بگم اینجاعه ولی از ترس اینکه کاربرای نی نی سایت تو دعوا از تاپیکام سو استفاده کنن و به روم بیارن سکوت میکنم:)))) 

واقعا متاسفم براتون به جایی رسیدین بعضیاتون که ادم تو سایت هم حس امنیت و آرامش نداره

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خطایی کردین ونگران فاش شدنش هستید؟

نه عزیزم ربطی به این نداره

من کاری انجام ندادم

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

بگو عزیزم.خوب و بد همه جا هست.اگر نظر زشت و توهین امیز دیدی توجه نکن و رد شو.شاید کسی راهکار مناسبی بهت داد یا حداقل با گفتنش سبک شدی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫