هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 عنوان تهوع وسرگیجه وسردرد ازالودگی هواس آیا چن روزه اینطوریم چیکارکنم 142 بازدید | 20 پست خونمونم ها بیرون نرفتم مشهدم هستم حال مرگ دارم بی دلیل هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/09/07 | 17:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 وای منمکاهش اشتها و بی حس شدن یهویی دقییییقا بی اشتهاااام شدما کالریم میشه ۵۰۰ درروز ولی وزن کم نمیکنم چرا هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 بله چیکارکننمممم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1270 من سردرد شدید ازتومغزم میزنه به گوشام بی اشتهایی واسترس بالا تهرانم وحشتناکه هوا همش خونم
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15163 من سردرد شدید ازتومغزم میزنه به گوشام بی اشتهایی واسترس بالا تهرانم وحشتناکه هوا همش خونم هممون همینیم متنفرشدم از تهران و هواش نمی دونم چی کار کنم
مهرنازی عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 1270 هممون همینیم متنفرشدم از تهران و هواش نمی دونم چی کار کنم بخدا آرزومه برم یه روستای قشنگ توطبیعت شمال
سر_سپرده2 عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 959 ویروسه؟سرگیجه و حال بدی و استرسزیاد الکی ویروس یه نوع کرونای جهش یافته با الودگی هوا هر دوهمه بیمار، بیمارستانها پرهمه استفراغ، سردرد، سرگیجهاسمش کرونای تیغی هستعفونش حتی بغیر گلو به گوش و چشم هم میزنه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 من سردرد شدید ازتومغزم میزنه به گوشام بی اشتهایی واسترس بالا تهرانم وحشتناکه هوا همش خونم افرررین دقیقا دارم میمیرم فقط یسرهههه خونه ام هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 بخدا آرزومه برم یه روستای قشنگ توطبیعت شمال شماالم الودس ک ..جنگلاش سوخت هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
سر_سپرده2 عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 959 بخدا آرزومه برم یه روستای قشنگ توطبیعت شمال بیا منم ببر حالم دیگه داره به هم میخوره 10روزه بیرون نرفتم 2ماهه مریض بودم، از سرفه گلوم پاره شد هنوزم بی حالم
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 من سردرد شدید ازتومغزم میزنه به گوشام بی اشتهایی واسترس بالا تهرانم وحشتناکه هوا همش خونم همه تو فامیل این علائم دارن جز من تازه ما شهرستانیم وای به حال شما تهرانیا او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت