لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
حقیقتا توی مرحله شک و تردیدم با خودم میگم اگر قطع رابطه کنم خب با ادم غار نشین چ فرقی دارم؟مهم اینه ...
آفرین با این حرفتون موافق هستم. قطع رابطه بکنی مسلمه به آرامش میرسی ولی اونی خوبه که به دل دریا بزنی منظور تو بین خیل آدما باشی ولی واهمه از هیچی و هیچ کس نداشته باشی.
میتونید حتماببینید من ۳۳ سال زجرکشیدم ها ....یعنی با هر کم توجهی به هم میریختم ولی الان راحتم و حالم ...
همسنیم😊 مثلا من خودم هرجا با شوهرمم میریم دخترخالمو هم صدا میکنم بیاد چون میدونم مامان باباش بیذوقن و طفلی ها دستشون تنگه جایی نمیرن بعد پریشب گفتم فردا میام خونتون یه سر. رفتم خونشون داداشش درباز کرد گفت نیستن رفتن بازار بعد بهش زنگ زدم گفتم من دم درتونم نمیایین گفت یه ساعت دیگه گفتم دیره من میرم پس بعد خونه ی مامانبزرگم دیدمشون خیلی عادی برخورد کردم انگار نه انگار بعد خودش برگشت گفت ارههه ما بازار رفتننی میخواستیم بهت بگیم دیر یادمون اومد داداشم میخواست برسونه منتظر نموند. حالا جالب اینجاست من هر سری بازار رفتنی زنگ میزنم هزار بار شوهرم مارو رسونده و برگردونده عین اژانس. هرجا میریم دور دور و تفریح سینما هرجایی میبریمش. بعد خودشون صد بار مادردخترا میرن بازار یه کلمه نمیگن تو هم بیا دیشب هم که بهم گفت چون خودشم خجالت کشید همین سه شنبه رفتیم بیرون اونم بردیم. اونجا سعی کردم خودمو بی اهمیت نشون بدم ولی تو دلم داغون بودم الان ارزو میکنم تو دلمم برام مهم نباشه