2777
2789

کسی بهم بگه بالای چشمت ابروعه ازش عصبانی میشم ، واکنشی ندارم اکثرا و فقط کلافه میشم ، مثلا مامانم میگه برای نهار که دعوتین دیر نیاین ، عصبانی میشم ، اگر به دخترم یا شوهرم چیزی بگن که همزمان با عصبانیت قاطی هم می کنم ،مثلا بگن عزیزم به این وسیله دست نزن ، البته لحنش مهمه برام بیشتر از حرفه ،در این حده که دوس دارم اونجا رو با آرامش رو سرش خراب کنم 

یعنی دیدم من از همه ناراحتم و خوشم نمیاد ، فهمیدم خودم یه مشکلی دارم 

توی یه فروشگاه لباس به دخترم گفت به لباس های سفید دست نزن لطفا ، اصلا هم محترمانه نبود لحنش، ملک اون فروشگاهه برای مادرشوهرمه ، و موقع تمدید سالانه به شوهرم گفتم حتی اگر اون ملک تا ابد خالی بمونه نباید بذاری تمدید کنن ، و تمدید نکردن باهاش ، فهمیدم خیلی زود بهم بر میخوره و اگر بتونم خیلی سخت انتقام میگیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر عالی که متوجه شدید چون رفتار خیلی رو مخی هست واسه اطرافیان

از نظر من موظفن احترام بذارن چون حداقلش اینه که منافعشون به شکلی به من وابسته است و وظیفشونه احترام بذارن 

ولی از نظر من وظیفشونه که احترام بذارن

بعید میدونم خودت اندازه اونا احترام بذاری.

مثلا اون فروشنده باید میذاشت دخترت لباسای سفید رو کثیف کنه؟

وظیفه خودته که مراقب دخترت باشی.

خداروشکر اطرافم آدمی مثل تو نیست. اگر هم پیدا بشه قطعاً قطع رابطه میکنم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
توی یه فروشگاه لباس به دخترم گفت به لباس های سفید دست نزن لطفا ، اصلا هم محترمانه نبود لحنش، ملک اون ...

چقدر ترسناکی...

چطور تونستی تو این اوضاع افتضاح کاسبی یه نفر رو مخدوش کنی به خاطر حرف منطقی که زده

بعید میدونم خودت اندازه اونا احترام بذاری.مثلا اون فروشنده باید میذاشت دخترت لباسای سفید رو کثیف کنه ...

اگر کثیف می کرد مطمئن باش که می خریدمش، پیش اومده که لباس خودم پرو کردم و سایزم نبوده ولی رنگ رژلبم بهش خورده  و خریدمش خودم 

چقدر ترسناکی...چطور تونستی تو این اوضاع افتضاح کاسبی یه نفر رو مخدوش کنی به خاطر حرف منطقی که زده

می تونست با صدای ملایم نزدیک بشه به دخترم و بگه می دونی که ممکنه  جای دستمون روی لباس های سفید لک بشه ؟ 

همین ،لازمه یه حدی از آداب معاشرت رو بلد باشه و بدونه داره با کی حرف میزنه

بعید میدونم خودت اندازه اونا احترام بذاری.مثلا اون فروشنده باید میذاشت دخترت لباسای سفید رو کثیف کنه ...

من خیلی احترام میذارم هر جایی که لازم باشه ، مثلا زن داداشم که تمام زندگیش رو من مهیا کردم و بعد از هزار بار زنگ زدن من رفتم خونش به دخترم میگه نمیشه انار بخوری ، خب نفهم اگر نمیشه انار نذار ، یا بگو زندایی روی فرش یا مبل برات زیرانداز پهن می کنم الان ، منم لبخند زدم گفتم مامان قانون خونشون اینه ولی وامی رو که از روی حساب من می خواست بگیره رو نذاشتم بگیرم بهشم گفتم گفت انقدر منت نذار ، ولی از نظر من کسی که به یکی مدیونه لازمه بیشتر مراقب حرف زدنش باشه

مگه کی هستی که باید بدونه با کی حرف می زنه؟

اره ، از ظاهر متوجه نمیشه که می تونم تمام مغازشو با جا همین الان بخرم ؟ وقتی نمی فهمه مشتریشو از دست میده ، تو این مورد از قضا مغازشو هم از دست میده

اره ، از ظاهر متوجه نمیشه که می تونم تمام مغازشو با جا همین الان بخرم ؟ وقتی نمی فهمه مشتریشو از دست ...

ملکه تاجت نیفته!!!!

البته ببخشید بی احترامی کردم بهت آخه نی نی سایت هم مال شماست یه موقع میترسم تعلیقم کنی☠️