2777
2789
عنوان

من قبول کردم عشق برای من نیست

64 بازدید | 5 پست

قبول کردم ولی هنوز جایی عاشقی میبینم نگاهم را میدوزم آسمان چرا خدا 

هنوز وقتی رسیدنی میبینم 

هنوز وقتی 

خدایا کاری بکن من می‌دانم دیگری را دوست دارد 

این اولین بار من است از کسی خوشم آمده 

برایش کاری نکردم ولی برایش از دور گریه کردم

درآغوشش نکشیدم ولی هزاران بار در خیال چرا

به اون نگفته ام 

به تو گفته ام حتی استخاره کرده ام گفتی نه 

خدایا یعنی نمی‌شود حتی اگر شر بود برایم خیرش گردانی و اورا و اورا یا از خیالم در بیاور یا اورا برای من بیاور 

خدایا

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیگ به عشق اعتقادی ندارم چون هر وقت عاشق شدم تهش جدایی بود

من حتی یدونه رابطه تجربه نکردم دلم برای خودم میسوزه

الناز زندگی کن لطفا بیخیال همه چیز شو 🥲                                                                      ببین آقای نامحترم درخواست نده درخواست نده بیشرف. هر مردی به من درخواست بده   کونیه نده درخواست بیشرف        ببین میتونی نخونی و رد شی گزارش نزن خواهشا

من حتی یدونه رابطه تجربه نکردم دلم برای خودم میسوزه

همین بهتر ک تجربه نکردی 

فقط عده خیلی کمی هستن ک به عشقشون میرسن بقیه هیچ فقط عذابه اخرشم با یکی ازدواج میکنی از رو اجبار 

خدایا شکرت   
همین بهتر ک تجربه نکردی فقط عده خیلی کمی هستن ک به عشقشون میرسن بقیه هیچ فقط عذابه اخرشم با یکی ازدو ...

چرا اخه💔💔💔