2777
2789
عنوان

ماه شیشم بارداری و شکم کوچیک 😢😢

254 بازدید | 31 پست

بچه ها رفتم تو ماه شیشم ولی بازم خبری از شکم نیست کلا تخته تخته مثل قبل بارداری فقط ۲ کیلو بعد از بارداری وزن زیاد کردم خداروشکر مادرش شوهرم خونشون  از من خیلی دوره و منو نمیبینه و گرنه تیکه بارونم میکرد

ربطی به رشد جنین داره خیلی نگرانم 😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۷ ماهمه انگار پنج ماهمه

بچه اولمم اینجوری بودم

خوبه که اینجوری میخوای بزرگ شه ترک بخوره شکمت از ریخت و قیافه بیوفتی

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه دکتر و سونو میری میگن عادیه پس نگرانی نداره

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

شکم کوچیک خوبه 

من شکمم کوچیک بود البته دخترم هم کم وزن اومد دنیا اما تو ان ای سیو نرفت 

اما با همون شکم کوچیک کلی ترک خوردم فک کن اگه شکمم بزرگ بود الان پر از ترک بودم و حتی راه رفتن و نشستن و بلند شدن هم برام دشوار میشد همون شکمم کوچیک بود کمتر ترک خوردم و راحت جابه جا میشدم و سبک بودم 

البته من زایمانم هم طبیعی بود به نظرم اگه وزن دخترم بالا می‌بود بیشترر جررررررررر میخوردم سر زایمان

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛