سالمه بچه طلاقم با مامانمم شرایطمون خیلی بده مامانم مریضه شرایط مالیمونم افتضاحه گفتن سن فرهنگیانو افزایش میدن به ۳۰ ولی هنوز قطعی نیست چون رئیس جمهور باید امضا کنه هنوز هیچ خبری نیست از طرف دیگه میگم ول کنم برم سر کار کارم باید برم تو فروشگاه زنجیره ای کار کنم ک فشار زیاده و باید تا اخر عمر کارگر باشم نمیدونم چ کنم استرس ب حدی رسیده ک دستو پام میلرزه دیگ نمیدونم چ کنم کمکم کنین از یه طرفم درس خوندنو دوست دارم ولی چند سال پیش باز ب خاطر شرایطم نشد الانم اینجوری😭
سر هرکاری میتونی برو یه پولی تو جیبت باشه با اون پول یه مهارت خوب یادبگیر بتونی شغلت رو ارتقا بدی . هروقت فرهنگیان قطعی شد بشین براش بخون.وگرنه یه رشته دیگه انتخاب کن و کار کن و درس بخون
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بنظرم برو سر کار یکم شرایط اقتصادیت و حال روحیت بهتر بشه بعد شروع کن درس خوندن
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
برو کمیته امداد به اسم خودت یا نشد مادرت وام خود اشتغالی بگیر بیار یه مغازه کوچیک بزن ،سوپر مارکت بزنی که خود شرکتا برات جنس میارن یا هم روسری جورابی چیزی بزن و مشغول شو هم براخودت کار کردی هم کلی توش وقت داری درست هم بخونی هم ازین مشکل مالی درمیایید
فعلا برو سر کار. فروشگاه زنجیره ای خیلی خوبه که. یه کدت برو بیکار نشین. همه سر کار سختی تحمل میکنن فک کردی اسونه پول دراوردن. فعلا برو مننتظر فرهنگیان نباش چند ماهت از دست میره اگه اوکی شد سال بعد بخون