2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابای من ۴ صبح پامیشه از خواب لباسش رو عوض میکنه لباس تمیز میپوشه

دندون مصنوعیش رو در میاره 

رو به قبله دراز میکشه برای خودش بالش میذاره رختخوابش و مرتب میکنه

دست به سینه دراز میکشه و فوت میکنه

به نظر تو این کارا اسمش چیه؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
تعداد کمی ان که میفهمن ولی اکثرا نمیفهمن

من شنیدم خدا بنده های خوبش و اینجوری میبره بااحترام اجازه میده آماده بشن

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
بابای من ۴ صبح پامیشه از خواب لباسش رو عوض میکنه لباس تمیز میپوشهدندون مصنوعیش رو در میاره رو به قبل ...

وای❤️‍🩹

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

ن مادربزرگم نفهمیدوگرنه بهم زنگ میزد💔💔💔💔💔💔ک ببینمش

ولی مامان من میدونست مادرم چندسال بود مریض بود نمیگفت دارم میمیرم اما آخرین بارهمش میگفت حلالم کنین من دارم میمیرم حتی یادمه بهم زنگ زد گفت اگه نیای دیگه نمیبینی هامنو منم یکی دوهفته بعدرفتم دوهفته موندم پیشش برگشتم خونمون هفته بعدش فوت شد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه مطالبی میخوندم راجع به این موضوع

بعضیا میگن زمان مرگ رو فقط خدا میدونه 

بعضیا میگن دو روز مونده بوده به مرگ طرف آشناهاشو که مرحوم شده بودن میدیده و حرف میزده

بعضیا میگن زهر ترک میشه عزرائیل میاد و طرفو میکشه و خونش میپاشه اطراف(البته این آدم بدی بوده بدجور جونش گرفته شده)

چون انگار بستگی به اعمالت داره که چطور مرگ رو تجربه کنی